Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Πέθανε επειδή ήπιε παγωμένο νερό!

Άτυχος ο νεαρός αθλητής

Ένα πρωτοφανές περιστατικό από το Περού κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του ίντερνετ. Ένας 27χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς, μετά την κατάποση παγωμένου νερού!

Ο 27χρονος Ludwin Florez Nole, μετά τη λήξη του αγώνα στον οποίο συμμετείχε, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Πήγε στο σπίτι του, όπου σύμφωνα με όσα κατέθεσε η σύζυγός του, ήπιε ένα ποτήρι παγωμένο νερό, ενώ ήταν ακόμα «ζεστός», αλλά και σε υπερένταση. Τότε, ισχυρίζεται η σύζυγός του, άρχισε να αισθάνεται έντονους πόνους στο στήθος του.

Καρδιακή ανακοπή

«Τον πήγα στην πιο κοντινή κλινική, αλλά πέθανε προτού καν προλάβουμε να φτάσουμε εκεί», δήλωσε η γυναίκα του, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που έζησε ο σύζυγός της, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

«Οι γιατροί είπαν ότι ο σύζυγός μου πέθανε από ανακοπή καρδιάς, διότι ήπιε πολύ παγωμένο νερό, ενώ ακόμα το σώμα του ήταν ζεστό από τον αγώνα», πρόσθεσε η νεαρή χήρα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η διαφορά στη θερμοκρασία προκάλεσε ισχυρό σοκ στη λειτουργία της καρδιάς του αθλητή, με συνέπεια να διαφοροποιηθεί ο ρυθμός των χτύπων και να σταματήσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ