Πέθανε επειδή ήπιε παγωμένο νερό!

Άτυχος ο νεαρός αθλητής

Must Read

Ένα πρωτοφανές περιστατικό από το Περού κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του ίντερνετ. Ένας 27χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς, μετά την κατάποση παγωμένου νερού!

Ο 27χρονος Ludwin Florez Nole, μετά τη λήξη του αγώνα στον οποίο συμμετείχε, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Πήγε στο σπίτι του, όπου σύμφωνα με όσα κατέθεσε η σύζυγός του, ήπιε ένα ποτήρι παγωμένο νερό, ενώ ήταν ακόμα «ζεστός», αλλά και σε υπερένταση. Τότε, ισχυρίζεται η σύζυγός του, άρχισε να αισθάνεται έντονους πόνους στο στήθος του.

Καρδιακή ανακοπή

«Τον πήγα στην πιο κοντινή κλινική, αλλά πέθανε προτού καν προλάβουμε να φτάσουμε εκεί», δήλωσε η γυναίκα του, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που έζησε ο σύζυγός της, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

«Οι γιατροί είπαν ότι ο σύζυγός μου πέθανε από ανακοπή καρδιάς, διότι ήπιε πολύ παγωμένο νερό, ενώ ακόμα το σώμα του ήταν ζεστό από τον αγώνα», πρόσθεσε η νεαρή χήρα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η διαφορά στη θερμοκρασία προκάλεσε ισχυρό σοκ στη λειτουργία της καρδιάς του αθλητή, με συνέπεια να διαφοροποιηθεί ο ρυθμός των χτύπων και να σταματήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This