Με νεφρική ανεπάρκεια λόγω της απεργίας πείνας κινδυνεύει ο Αλεξέι Ναβάλνι

Must Read

Να εμφανίσει νεφρική ανεπάρκεια κινδυνεύει ο φυλακισμένος επικριτής του Κρεμλίνου, Αλεξέι Ναβάλνι και η όρασή του επιδεινώνεται έπειτα από πάνω από δύο εβδομάδες απεργίας πείνας.

Ο 44χρονος πολέμιος του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, ξεκίνησε απεργία πείνας στις 31 Μαρτίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την άρνηση των σωφρονιστικών αρχών να του προσφέρουν την κατάλληλη φροντίδα για οξύ πόνο στην μέση και στο πόδι του. «Η κατάστασή του είναι πράγματι κρίσιμη» δήλωσε η Αλεξάντρα Ζαχάροβα, εκπρόσωπος του συνδικάτου Ιατρική Συμμαχία, μιας ομάδας την οποία οι ρωσικές αρχές θεωρούν ακτιβιστές της αντιπολίτευσης.

Επικαλέστηκε εξετάσεις τις οποίες έλαβε μέσω των δικηγόρων του Ναβάλνι, διευκρινίζοντας ότι τα μέλη του συνδικάτου δεν τον εξέτασαν τα ίδια. «Εχουμε δει τις εξετάσεις και είναι πολύ, πολύ κακές» ανέφερε η ίδια στο πρακτορείο Reuters και συμπλήρωσε: «Έχει υψηλές τιμές καλίου και άλλες υψηλές τιμές που υποδηλώνουν ότι οι νεφροί υπολειτουργούν. Αυτό θα οδηγήσει σε σοβαρή παθολογία και πιθανόν και σε καρδιακή ανακοπή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This