Επιχειρησιακό σχέδιο για συντριπτικό χτύπημα στην Ουκρανία

Η Ρωσία ετοιμάζει σκληρή απάντηση

Must Read

Η Ρωσία φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να απαντήσει σκληρά σε περίπτωση εισβολής του τουρκικού στρατού εντός των αυτόνομων περιοχών της ανατολικής Ουκρανίας. Εκτός από την συσσώρευση στρατιωτικών δυνάμεων στα ανατολικά σύνορα της Ουκρανίας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μια μοίρα Σουχόι SU25 έχει μεταφερθεί στην Κριμαία μαζί με το απαραίτητο προσωπικό.

Η επιλογή αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία, διότι τα συγκεκριμένα αεροσκάφη και το προσωπικό της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας που τα χειρίζεται, έχει τεράστια εμπειρία σε αεροπορικές επιχειρήσεις υποστήριξης πεζικού αλλά και σε χτυπήματα κατά στόχων εδάφους. Δοκιμασμένα εκτενώς και στην Συρία όπου προσέφεραν υποστήριξη από αέρος στις επίγειες δυνάμεις του συριακού στρατού, στις επιχειρήσεις κατά των ισλαμιστών τρομοκρατών.

Στο υπογάστριο της Ουκρανίας τα ρωσικά μαχητικά

Η μοίρα αυτή στο υπογάστριο της Ουκρανίας, λίγα λεπτά μόλις από τις αυτόνομες περιοχές των ρωσόφωνων της ανατολικής Ουκρανίας, δείχνει ξεκάθαρα ότι η Ρωσία θα χτυπήσει σκληρά σε περίπτωση ουκρανικής εισβολής. Δείχνει επίσης ότι τα αντιαεροπορικά συστήματα της Ρωσίας, θα φροντίσουν να μην υπάρχει αντίπαλος από αέρος, ώστε τα συγκεκριμένα αεροσκάφη να μην εμπλακούν σε αερομαχίες. Από την άλλη η όλη κίνηση μπορεί να είναι και μία προειδοποίηση στην κυβέρνηση της Ουκρανίας, να μην αποτολμήσει κάποια επιθετική κίνηση. Οι δηλώσεις Λαβρόφ ήταν ξεκάθαρες. Σε περίπτωση εμπλοκής, η Ρωσία θα χτυπήσει σκληρά και η Ουκρανία θα πληρώσει βαρύ τίμημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This