Τηλεφωνική συνομιλία των συμβούλων εθνικής ασφάλειας ΗΠΑ – Ρωσίας!

Εξέλιξη μεγίστης σημασίας για όλο τον κόσμο!

Must Read

Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ, Jake Sullivan Είχε τηλεφωνική συνομιλία πριν από λίγο με τον επικεφαλής του συμβουλίου ασφαλείας της ρωσικής ομοσπονδίας, Nikolai Patrushev!

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, η ενέργεια αυτή είναι εξέχουσας σημασίας, διότι οι δύο πιο «σκληροί» των δύο κυβερνήσεων, των δύο υπερδυνάμεων δηλαδή, βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία την οποία μάλιστα δεσμεύτηκαν να διατηρήσουν και να επαναλάβουν!

Έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι η προσέγγιση ΗΠΑ – Ρωσίας είναι υπαρξιακής σημασίας για την Ελλάδα διότι αποδυναμώνει τον ρόλο της Τουρκίας στην περιοχή. Σε περίπτωση που σταματήσει αυτή η προσπάθεια αναζωπύρωση του ψυχρού πολέμου ανάμεσα στις υπερδυνάμεις, ο μεγάλος ζημιωμένος θα είναι ο σουλτάνος. Ο οποίος μέσω λόμπι και δισεκατομμυρίων, προσπαθεί συνεχώς να δημιουργεί εντάσεις απέναντι στις δύο υπερδυνάμεις για να αναβαθμίζει την δική του γεωπολιτική θέση.

Κατά την διάρκεια της συνομιλίας τα δύο γεράκια, μίλησαν και για το ενδεχόμενο όχι απλά συναντήσεις, αλλά διενέργειας διευρυμένου συμβουλίου παρουσία των δύο προέδρων, Μπάιντεν και Πούτιν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This