Κυριακή 16/5/2021

Τηλεφωνική συνομιλία των συμβούλων εθνικής ασφάλειας ΗΠΑ – Ρωσίας!

Εξέλιξη μεγίστης σημασίας για όλο τον κόσμο!

Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ, Jake Sullivan Είχε τηλεφωνική συνομιλία πριν από λίγο με τον επικεφαλής του συμβουλίου ασφαλείας της ρωσικής ομοσπονδίας, Nikolai Patrushev!

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, η ενέργεια αυτή είναι εξέχουσας σημασίας, διότι οι δύο πιο «σκληροί» των δύο κυβερνήσεων, των δύο υπερδυνάμεων δηλαδή, βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία την οποία μάλιστα δεσμεύτηκαν να διατηρήσουν και να επαναλάβουν!

Έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι η προσέγγιση ΗΠΑ – Ρωσίας είναι υπαρξιακής σημασίας για την Ελλάδα διότι αποδυναμώνει τον ρόλο της Τουρκίας στην περιοχή. Σε περίπτωση που σταματήσει αυτή η προσπάθεια αναζωπύρωση του ψυχρού πολέμου ανάμεσα στις υπερδυνάμεις, ο μεγάλος ζημιωμένος θα είναι ο σουλτάνος. Ο οποίος μέσω λόμπι και δισεκατομμυρίων, προσπαθεί συνεχώς να δημιουργεί εντάσεις απέναντι στις δύο υπερδυνάμεις για να αναβαθμίζει την δική του γεωπολιτική θέση.

Κατά την διάρκεια της συνομιλίας τα δύο γεράκια, μίλησαν και για το ενδεχόμενο όχι απλά συναντήσεις, αλλά διενέργειας διευρυμένου συμβουλίου παρουσία των δύο προέδρων, Μπάιντεν και Πούτιν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ