Για βιασμό κατηγορείται ο γιος του Μπέμπε Γκρίλο στην Ιταλία

Αντιδράσεις προκάλεσαν τα σχόλια του ιδρυτή των Πέντε Αστέρων

Must Read

Σε μεγάλες περιπέτειες μπαίνει ο ιδρυτής του Κινήματος Πέντε Αστέρων, Μπέπε Γκρίλο. Ο 20χρονος γιος του κατηγορείται για βιασμό!

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica Ιταλοσουηδέζα τον έχει καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό μαζί με τρεις φίλους του, που έγινε το καλοκαίρι του 2019 στη Σαρδηνία. Η κοπέλα σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας εξαναγκάστηκε σε σεξουαλικές επαφές με τον Τσίρο Γκρίλο και τους φίλους του, ενώ οι δικηγόροι υπεράσπισης ισχυρίζονται πως δεν υπήρξε εξαναγκασμός.

Στην σοβαρή αυτή υπόθεση αναφέρθηκε και ο ίδιος ο Μπέπε Γκρίλο, προκαλώντας όμως αντιδράσεις με τα όσα είπε, υπερασπιζόμενος τον γιο του: «Ο γιος μου δεν είναι βιαστής. Γιατί δεν τους συλλάβατε αμέσως; Διότι καταλάβατε ότι δεν αληθεύει τίποτα από όλα αυτά. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο διότι όποιος βιάζεται δεν καταθέτει μήνυση μετά από οκτώ ημέρες».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This