Τουρκία: Η αστυνομία «τρομοκρατεί» τους οδηγούς! [βίντεο]

Τοποθέτησαν ψεύτικα περιπολικά σε κομβικά σημεία των δρόμων, για να αποθαρρύνουν τις παραβάσεις του ΚΟΚ

Must Read

Σε μια ευφάνταστη – αν μη το άλλο – λύση κατέφυγε η Αστυνομία στη γειτονική Τουρκία, προκειμένου να περιορίσει τις τροχαίες παραβάσεις, καθώς οι ιθύνοντες της σε συνεργασία με την ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου αποφάσισαν να τοποθετήσουν ψεύτικα περιπολικά σε κομβικά σημεία, ώστε οι διερχόμενοι οδηγοί να τα βλέπουν απο μακριά και να τους… κόβεται η όρεξη να κάνουν παραβάσεις.

Τα «εικονικά» οχήματα είναι κατασκευασμένα από σκληρό χαρτόνι και βαμμένα στα χρώματα της αστυνομίας. Παράλληλα, μέσω «στρατηγικά» τοποθετημένων ηλιακών συλλεκτών, οι δημιουργοί τους έχουν καταφέρει να τα εξοπλίσουν με… σειρήνες και φώτα που αναβοσβήνουν, για ακόμη πιο «πειστικά» αποτελέσματα!

Αν και η εν λόγω κίνηση αρχικά έφερε κάποια αποτελέσματα, οι οδηγοί δεν άργησαν να εντοπίσουν τα σημεία που είναι τοποθετημένα τα χάρτινα περιπολικά, με αποτέλεσμα οι τροχαίες παραβάσεις να επιστρέψουν στα… κανονικά για την εποχή επίπεδα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This