Εκτός ελέγχου οι τούρκοι με την «Κωνσταντινούπολη» του Μπάιντεν!

Έπεσε στην ίδια του την παγίδα ο Ερντογάν

Must Read

Για «μεγάλο σκάνδαλο Μπάιντεν» κάνουν λόγο τα τούρκικα μέσα, αναφορικά με την επιλογή του αμερικανού προέδρου στην επίσημη ανακοίνωση να αποκαλέσει την Βασιλεύουσα με το όνομα της, Κωνσταντινούπολη δηλαδή!

Ήταν διπλό το χτύπημα, μετά και την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων, το οποίο έχει προκαλέσει ασύμμετρες αντιδράσεις εντός Τουρκίας και ένα έντονο κλίμα αντιαμερικανισμού στα τουρκικά ΜΜΕ. Φαίνεται ότι η Τουρκία πέφτει μέσα στο λάκκο που η ίδια είχε σκάψει. Η άρνηση επί έναν αιώνα να αναγνωρίσουν τα εγκλήματα τους, η προπαγάνδα που έκαναν μέσα στον ίδιο τους τον λαό για να τα κρύψουν, τώρα που γυρνάει ανάποδα.

Διότι εάν και να θέλει ο Ερντογάν πλέον να τα ξαναβρεί με την Δύση και τις ΗΠΑ, δεν υπάρχει περίπτωση να του επιτρέψει ο τουρκικός λαός που τυφλωμένος από την ίδια του την προπαγάνδα, πλέον θεωρεί την Αμερική ως τον μεγάλο εχθρό!

Δείτε ενδεικτικά τι γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ:

Ένα ακόμη σκάνδαλο στο κείμενο περί γενοκτονίας του Μπάιντεν ! Άλλαξε το όνομα της Ινστάνμπουλ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν με γραπτή ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου χαρακτήρισε τα γεγονότα του 1915 ως γενοκτονία. Κι ενώ πέφτουν βροχή οι αντιδράσεις από την Τουρκία για την αναγνώριση σκάνδαλο, εντύπωση προκάλεσε πώς στο κείμενο του Μπάιντεν, αντί της λέξης “Ινστάνμπουλ” χρησιμοποιήθηκε η λέξη “Κωνσταντινούπολη”.

https://www.haberler.com/biden-in-soykirim-metninde-bir-skandal-daha-14088668-haberi/
Μετάφραση από τα Τούρκικα Νέα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This