Παρασκευή 30/7/2021

«Γαλάζια Πατρίδα»: Προπαγανδιστικό ντοκιμαντέρ από το TRT για τα δικαιώματα της Τουρκίας! (video)

Μας... προειδοποιούν ότι θα παρουσιαστούν και θα αποκαλυφθούν και πολλά άλλα άγνωστα διεθνών συμφωνιών!

Σήμερα Μεγάλη Τρίτη διάλεξε η τουρκική ραδιοτηλεόραση, το TRT, να προβάλει προπαγανδιστικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Γαλάζια Πατρίδα»! Σε λίγη ώρα, συγκεκριμένα στις 9 ώρα Τουρκίας, θα επιχειρήσει η Άγκυρα να φανατίσει τον τουρκικό λαό με τα γνωστά της παραμύθια για τα δικαιώματα των θαλάσσιων συνόρων της Τουρκίας!

Μάλιστα στο διαφημιστικό που κυκλοφόρησε αναφέρει πως θα παρουσιαστούν και θα αποκαλυφθούν και πολλά άλλα άγνωστα διεθνών συμφωνιών! Το προπαγανδιστικό αυτό ντοκιμαντέρ ετοιμάστηκε από το Ίδρυμα Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης της Τουρκίας (TRT).

Αφηγείται, όπως μας ενημερώνουν οι… γείτονες, την θαλάσσια γειτονία της Τουρκίας με τη Λιβύη, τις ζώνες θαλάσσιας δικαιοδοσίας και τα συμφέροντα της χώρας στη Μεσόγειο, τη Μαύρη Θάλασσας και το Αιγαίο. Για το ντοκιμαντέρ, τα γυρίσματα του οποίου διήρκησαν 40 ημέρες, η ομάδα 10 ατόμων TRT Haber διένυσε μια απόσταση 8.000 χιλιομέτρων.

Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ που θίγει ξεκάθαρα την εδαφική μας ακεραιότητα προβάλλεται τη μέρα που ξεκίνησε στη Γενεύη η πενταμερής να συζητήσει για το Κυπριακό! Τη συνέχεια την αντιλαμβανόμαστε όλοι μας…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ