Πέμπτη 29/7/2021

Κάναμε μια τρύπα στο νερό στη Λιβύη! Μετά το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο, έρχεται και νέο!

Συνεχίζει να αλωνίζει και να αλώνει την Λιβύη η Τουρκία

Μόλις στις αρχές του μήνα είχαμε συνάντηση σε ανώτατο επίπεδο με την ηγεσία της Λιβύης, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να συναντήσει τον μεταβατικό πρωθυπουργό της χώρας, για να πιεστεί η Λιβύη να ακυρώσει το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο, αλλά και να αποκατασταθεί η ενεργειακή συνεργασία ΕλλάδαςΛιβύης.

Δυστυχώς από ότι φαίνεται έγινε μια τρύπα στο νερό, αφού η Τουρκία συνεχίζει να αλωνίζει και να αλώνει την Λιβύη. Και αυτό γιατί ο υπουργός πετρελαίου και φυσικού αερίου της Λιβύης Μοχάμεντ Άουν συζήτησε με τον Τούρκο πρέσβη στη Λιβύη Κανάν Γιλμάζ, τρόπους συνεργασίας στον τομέα της ενέργειας υδρογονανθράκων!

Συζήτησαν και τρόπους για υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον τομέα της ενέργειας υδρογονανθράκων. Μάλιστα σύμφωνα με τον Τούρκο πρέσβη πιθανόν το νέο αυτό μνημόνιο να υπογραφεί κατά την επίσκεψη τουρκικής αντιπροσωπείας στη Λιβύη την επόμενη εβδομάδα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ