Ο Sky που χτυπήθηκε στο κεφάλι από τον ιδιοκτήτη του βρήκε την αγάπη που του αξίζει (video)

Ήθελε μόνο να παίξει όμως ο ιδιοκτήτης του νευρίασε και τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα φτυάρι

Must Read

O μικρός Sky το μόνο που ήθελε ήταν φροντίδα και αγάπη από τον ιδιοκτήτη του. Χρειαζόταν παιχνίδια και προσοχή, όπως έχουν ανάγκη όλα τα σκυλιά. Το παιχνίδι όμως που ζητούσε μετατράπηκε σύντομα σε λουτρό αίματος. Το επίμονο γάβγισμά του εκνεύρισε τον ιδιοκτήτη του ο οποίος άρπαξε ένα φτυάρι και τον χτύπησε με βία στο κεφάλι.

Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικά χρόνια σε μια πόλη της Ρουμανίας. Ο μικρός σκυλάκος Sky εντοπίστηκε τραυματισμένος από εθελοντές του καταφυγίου «Let’s Adopt International» που ειδικεύεται στην διάσωση ζώων που έχουν υποστεί ακραία κακοποίηση.

Οι τραυματισμοί του Sky ήταν τόσο σοβαροί που έχασε το μισό του πρόσωπο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια σειρά επεμβάσεων προκειμένου οι γιατροί να θεραπεύσουν το σαγόνι του και να μπορεί να τρέφεται.

Φυσικά το να καταφέρει να βρει νέο σπίτι ήταν πολύ δύσκολο. Κανείς δεν ήθελε να υθιοθετήσει έναν σκύλο με μισό πρόσωπο. Ωστόσο ο μικρός στάθηκε τυχερός και υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι το οποίο φρόντισε να του προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ιατρική φροντίδα προκειμένου να ανακάμψει. Εκτός όμως από αυτό, οι νέοι του ιδιοκτήτες του προσέφεραν όλη την αγάπη που είχε στερηθεί. Ευτυχισμένος στη νέα του οικογένεια, ο Sky ζει γαλήνια και γιάτρεψε τις πληγές που του προξένησε η ανθρώπινη βαρβαρότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This