Κυριακή 16/5/2021

Ο Ερντογάν μιλούσε για την Πρωτομαγιά την ώρα που η αστυνομία συλλάμβανε μαζικά όσους ήθελαν να διαδηλώσουν (video)

Το «μήνυμα» του Ερντογάν ήταν χιλιάδες αστυνομικοί στις τουρκικές πόλεις

Το μήνυμα του Ταγίπ Ερντογάν για την Πρωτομαγιά μόνο σαν… αστείο μπορεί να εκληφθεί, καθώς η τουρκική αστυνομία έχει… ξαμολυθεί στις πόλεις της Τουρκίας και κάνει μαζικές συλλήψεις ανθρώπων που πάνε να διαδηλώσουν για τη σημερινή ημέρα.

Τουρκία Πρωτομαγιά συλλήψεις

Μόνο στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης ο αριθμός των συλληφθέντων αγγίζει τριψήφιο νούμερο, όπως μεταφέρει σύλλογος δικηγόρων της Πόλης.

«Η αστυνομία βασανιστών θα λογοδοτήσει, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα νικήσει τα βασανιστήρια!» φώναζαν φοιτητές την ώρα που βιαίως τους συλλάμβανε η αστυνομία.

Ο Τούρκος Πρόεδρος υποσχέθηκε να «συνεχίσει τις προσπάθειες για τη βελτίωση των ευκαιριών πρόνοιας και απασχόλησης για κάθε Τούρκο πολίτη» και ότι «η χώρα στοχεύει στην προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των εργαζομένων σε όλες τις πολιτικές οικονομικής ανάπτυξης»!

«Έχουμε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για τους εργαζόμενους να ελαχιστοποιήσουν τον αντίκτυπο της πανδημίας του κορωνοϊού, η οποία έχει επηρεάσει όλους παγκοσμίως και έχει δημιουργήσει νέους κανονισμούς στην επαγγελματική ζωή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ερντογάν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ