Ο Ερντογάν μιλούσε για την Πρωτομαγιά την ώρα που η αστυνομία συλλάμβανε μαζικά όσους ήθελαν να διαδηλώσουν (video)

Το «μήνυμα» του Ερντογάν ήταν χιλιάδες αστυνομικοί στις τουρκικές πόλεις

Must Read

Το μήνυμα του Ταγίπ Ερντογάν για την Πρωτομαγιά μόνο σαν… αστείο μπορεί να εκληφθεί, καθώς η τουρκική αστυνομία έχει… ξαμολυθεί στις πόλεις της Τουρκίας και κάνει μαζικές συλλήψεις ανθρώπων που πάνε να διαδηλώσουν για τη σημερινή ημέρα.

Τουρκία Πρωτομαγιά συλλήψεις

Μόνο στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης ο αριθμός των συλληφθέντων αγγίζει τριψήφιο νούμερο, όπως μεταφέρει σύλλογος δικηγόρων της Πόλης.

«Η αστυνομία βασανιστών θα λογοδοτήσει, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα νικήσει τα βασανιστήρια!» φώναζαν φοιτητές την ώρα που βιαίως τους συλλάμβανε η αστυνομία.

Ο Τούρκος Πρόεδρος υποσχέθηκε να «συνεχίσει τις προσπάθειες για τη βελτίωση των ευκαιριών πρόνοιας και απασχόλησης για κάθε Τούρκο πολίτη» και ότι «η χώρα στοχεύει στην προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των εργαζομένων σε όλες τις πολιτικές οικονομικής ανάπτυξης»!

«Έχουμε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για τους εργαζόμενους να ελαχιστοποιήσουν τον αντίκτυπο της πανδημίας του κορωνοϊού, η οποία έχει επηρεάσει όλους παγκοσμίως και έχει δημιουργήσει νέους κανονισμούς στην επαγγελματική ζωή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ερντογάν.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This