Η βρωμιά της πολεμικής βιομηχανίας και της ηρωίνης: Τι σηματοδοτεί η σφαγή στο Αφγανιστάν

Θύελλα τρομοκρατικών ενεργειών τις τελευταίες ώρες

Must Read

Φρικτές βομβιστικές επιθέσεις συγκλονίζουν την επικράτεια του Αφγανιστάν. Πρωτοφανείς ενέργειες με στόχο ακόμα και μικρά παιδιά, τρομοκρατικές επιθέσεις ακόμα και με παγιδευμένα φορτηγά, εκατόμβη νεκρών και αναζωπύρωση των συγκρούσεων.

Τι πυροδότησε αυτό το πρωτόγνωρο κλίμα βίας; Μα φυσικά η ανακοίνωση του Τζο Μπάιντεν για απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη χώρα. Να θυμηθούμε ότι όταν και ο προηγούμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε κάτι παρόμοιο, είχαμε επίσης αναζωπύρωση της βίας αλλά και τερατώδη δημοσιεύματα όπου δήθεν οι ρώσοι υπέθαλψαν τους Ταλιμπάν σε επιθέσεις κατά των αμερικανών, Μία ολόκληρη βιομηχανία βίας και ψεύδους ενεργοποιείται κάθε φορά που η Αμερική ανακοινώνει την απόσυρση των δυνάμεων της από την πολύπαθη χώρα.

Αλήθεια, τι δουλειά είχαν οι αμερικάνοι στο Αφγανιστάν; Η εκδίκηση για τους δίδυμους πύργους, δεν πείθει πλέον κανέναν. Αντίθετα, πολύ πιο πειστική είναι η εξήγηση της διατήρησης της βιομηχανίας του θανάτου: Της ηρωίνης. Βιομηχανία που είχε υποστεί τεράστιο χτύπημα όταν οι Ταλιμπάν είχαν αποφασίσει να καταστρέψουν όλες τις φυτείες παπαρούνας, που αποτελούσαν σχεδόν το σύνολο της πρώτης ύλης για την παραγωγή ηρωίνης παγκοσμίως.

Νατοϊκός στρατιώτης δίπλα σε καλλιέργεια παπαρούνας στο Αφγανιστάν

Οι εικόνες φρίκης λοιπόν με τους νατοϊκούς στρατιώτες να φυλούν καλλιέργιες παπαρούνας, αποσιωπήθηκαν γρήγορα από τα μεγάλα ΜΜΕ. Όπως και οι αποκαλύψεις όπου εταιρείες με Αλβανούς των Σκοπίων να εμφανίζονται ως συνεργάτες του ΝΑΤΟ και να ξεφορτώνουν ηρωίνη από το Αφγανιστάν με νατοϊκή κάλυψη. Αλβανοί που εμφανίστηκαν και στην Ελλάδα ως Γερμανοί επενδυτές!

Η απόσυρση λοιπόν των αμερικανικών στρατευμάτων από τη χώρα, θα επιφέρει μεγάλο πλήγμα στο μαύρο χρήμα της ηρωίνης που ανέρχεται σε δεκάδες δισεκατομμύρια ετησίως και χρηματοδοτεί ολόκληρες κυβέρνησης και στρατιές ΜΜΕ σε δυτικές χώρες, αλλά και απώλειες στην πολεμική βιομηχανία.
Οι τρομοκρατικές επιθέσεις λοιπόν που αναζωπυρώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Αφγανιστάν, μόνο έργο των Ταλιμπάν δεν μπορεί να είναι αφού οι Ταλιμπάν είναι οι πρώτοι που θέλουν αποχώρηση των Αμερικανικών δυνάμεων από την χώρα!

Η εξέλιξη αυτή δείχνει για άλλη μια φορά την δύναμη του μαύρου χρήματος των ναρκωτικών και του βρώμικου χρήματος των όπλων…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This