Τέλος όλα τα περιοριστικά μέτρα στη Φλόριντα – Ο κυβερνήτης έβαλε τέλος στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Το 41,95% των κατοίκων της Φλόριντα, δηλαδή περίπου 9 εκατομμύρια, έχουν ήδη εμβολιαστεί με την πρώτη δόση

Must Read

Ο κυβερνήτης της Φλόριντας, Ρον Ντε Σάντις, επικύρωσε με νόμο το τέλος στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω πανδημίας, που είχε επιβληθεί την 1η Ιουλίου του 2020. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνει τέλος σε όλα τα μέτρα και τους περιορισμούς.

«Αυτό πρέπει να κάνουμε, με βάση τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας», ήταν η δήλωση του κυβερνήτη, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Σεντ Πίτερσμπεργκ. Το 41,95% των κατοίκων της Φλόριντα, δηλαδή περίπου 9 εκατομμύρια, έχουν ήδη εμβολιαστεί με την πρώτη δόση.

Από την Παρασκευή έχει ξεκινήσει και ο εμβολιασμός όλων των πολιτών, ηλικίας άνω των 16 ετών. Καταργώντας και το πιστοποιητικό κατοικίας στην Πολιτεία, εμβολιάζονται και οι λαθρομετανάστες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία ΣΕΤΕΠΕ: Κατάστημα εστίασης στην Θεσσαλονίκη παρακρατούσε τα tips από τους εργαζομένους!

Παρέμβαση σε γνωστό κατάστημα εστίασης της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης-Πιερίας- Χαλκιδικής (ΣΕΤΕΠΕ) μετά από καταγγελίες...

More Articles Like This