Μακελειό σε σχολείο στο Καζάν με νεκρούς μαθητές – Ο 19χρονος δράστης συνελήφθη… Βίντεο-σοκ

Βίντεο-σοκ με παιδιά να τρέχουν να γλιτώσουν και να πηδάνε από το παράθυρο - Δύο εξ αυτών έχασαν τη ζωή τους από την πτώση...

Must Read

Τουλάχιστον 8 άτομα (7 εκ των οποίων μαθητές) σκοτώθηκαν από επίθεση με πυροβολισμούς και έκρηξη σε σχολείο της πόλης Καζάν (πρωτεύουσα της Δημοκρατίας του Ταταρστάν) στην Ρωσία.

Ο Πρόεδρος του Ταταρστάν Ρούσταμ Μινιχάνοφ είπε ότι 8 είναι οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, εκ των οποίων 7 είναι παιδιά και ότι η Τετάρτη 12 Μαΐου, κηρύσσεται ημέρα πένθους στη Δημοκρατία του Ταταρστάν. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας 18 παιδιά νοσηλεύονται τραυματισμένα, 6 από τα οποία σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση.

Το Υπουργείο Εσωτερικών του Ταταρστάν ανέφερε ότι οι πυροβολισμοί έγιναν από ένα άτομο – τον 19χρονο Ilnaz Galyaviev (είχε λάβει άδεια οπλοφορίας στις 28 Απριλίου). Σύμφωνα με το υπουργείο, ο εισβολέας δεν είχε συνεργούς. «Οι πληροφορίες για το δεύτερο σκοπευτή είναι λανθασμένες», ανέφερε.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών δύο μαθητές σκοτώθηκαν πέφτοντας από τα παράθυρα της τάξης τους για να σωθούν.

Δείτε το βίντεο-σοκ με παιδιά να τρέχουν να γλιτώσουν και να πηδάνε από το παράθυρο…

 

Πάνω από 20 ασθενοφόρα βρέθηκαν στο σχολείο, δήλωσε εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας του Ταταρστάν στο sputniknews.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This