Ένας μαφιόζος αποκαλύπτει τις βρωμοδουλειές του «σουλτάνου»!

Σάλος στην Τουρκία από οι αναρτήσεις «επιχειρηματία» για τις σχέσεις του Ερντογάν με εγκληματικές οργανώσεις

Must Read

Κανείς δεν πέφτει πλέον από τα σύννεφα ακούγοντας καταγγελίες για τις σχέσεις πολιτικών, μαφίας και της κρατικής ασφάλειας στην Τουρκία, οι οποίες κάλλιστα θα μπορούσαν να γίνουν και υλικό για ταινία στο μακρινό Χόλιγουντ, αλλά προς το παρόν παραμένουν «αποθηκευμένες» στη γείτονα, τη χώρα που κατάντησε τσιφλίκι του ο «σουλτάνος» Ερντογάν

Σαν να μην έφταναν, λοιπόν, τα απανωτά οικονομικά σκάνδαλα, σαν να μη φτάνει η διαρκής κατρακύλα της τουρκικής λίρας (γεγονός που δημιουργεί κραδασμούς στο εσωτερικό της χώρας), τώρα ο Ταγίπ Ερντογάν, όπως και μεγάλο μέρος του πολιτικού συστήματος της Τουρκίας, έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμη έναν μεγάλο -κατά πώς φαίνεται- «πονοκέφαλο».

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Σεντάτ Πεκέρ, τον άνθρωπο που, αν και ήδη η τουρκική αντιπολίτευση αποκαλεί «μαφιόζο», αποκαλύπτει τη διαπλοκή η οποία υπάρχει ανάμεσα στην πολιτική εξουσία, σε μέλη και οργανώσεις της μαφίας και στην κρατική ασφάλεια.

Οι αποκαλύψεις αυτές, που συγκλονίζουν την Τουρκία, είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω των βίντεο που ανεβάζει στο διαδίκτυο ο Πεκέρ (βίντεο τα οποία ξεπερνούν ακόμα και τους 2.000.000 χρήστες, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως έχουν γίνει πιο δημοφιλή στο κοινό ακόμη και από πολλές σειρές της πλατφόρμας του Netflix)!

Στα βίντεό του ο Πεκέρ εμφανίζεται, λοιπόν, να αποκαλύπτει σκάνδαλα, με τις ενδυματολογικές του επιλογές να θυμίζουν μαφιόζο και ενώ στο τραπέζι όπου κάθεται… βγάζει μάτι η παρουσία ενός βιβλίου, του «Νονού»! Χωρίς να μασά τα λόγια του, εντούτοις, στο βιντεοσκοπημένο υλικό ο επιχειρηματίας μιλά για φορτία κοκαΐνης που ήταν να έρθουν στην Τουρκία, ενώ αποκαλύπτει εκβιασμό επιχειρηματιών από την τουρκική κυβέρνηση.

Αναφέρει χαρακτηριστικά και μια ιστορία με μια κοπέλα που είχε πάει στην αστυνομία για να καταγγείλει τον βιασμό της από βουλευτή της κυβέρνησης. Οπως λέει, στη συνέχεια εμφανίστηκε ένα ελικόπτερο για να την παραλάβει και την επόμενη ημέρα αυτή βρέθηκε νεκρή.

Η αντιπολίτευση ισχυρίζεται ότι «έσπασε ο υπόνομος κράτους, πολιτικής και ασφάλειας». Όπως ο ίδιος ο Πεκέρ έχει αποκαλύψει, παλαιότερα υποστήριζε τον Ταγίπ Ερντογάν και είχε φωτογραφηθεί μαζί του.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας, πάντως, είχε ανακοινώσει ότι ο Πεκέρ είχε εμπλακεί σε διάφορες παράνομες ενέργειες, ενώ αργότερα είπε ότι αποσύρθηκε και γι’ αυτό σταμάτησαν οι έρευνες εναντίον του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This