Επιστολή-βόμβα: Απόστρατοι στρατηγοί και ναύαρχοι αμφισβητούν την ψυχική υγεία του Μπάιντεν!

Η επιστολή υπογράφεται από 124 πρώην στρατιωτικούς ηγέτες και δημοσιεύτηκε στο Flag Officers 4 America

Must Read

Μια ομάδα απόστρατων ναυάρχων και στρατηγών των ΗΠΑ υπογράφει μια ανοιχτή επιστολή με την οποία αμφισβητεί την καταλληλότητα του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν και φαίνεται ότι αμφισβητεί το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του 2020.

Η επιστολή, που υπογράφεται από 124 πρώην στρατιωτικούς ηγέτες και δημοσιεύτηκε από το Flag Officers 4 America, ανέφερε ότι η «Συνταγματική Δημοκρατία χάνεται» χωρίς «δίκαιες και έντιμες εκλογές που αντικατοπτρίζουν με ακρίβεια τη βούληση του λαού. Το FBI και το Ανώτατο Δικαστήριο πρέπει να ενεργούν γρήγορα όταν εμφανίζονται παρατυπίες στις εκλογές και να μην τις αγνοούν όπως έγινε το 2020».

«Οι πρόσφατες έρευνες της ηγεσίας των Δημοκρατικών σχετικά με τις διαδικασίες των πυρηνικών κωδικών στέλνουν ένα επικίνδυνο σήμα εθνικής ασφάλειας σε πυρηνικά οπλισμένους αντιπάλους, εγείροντας το ερώτημα για το ποιος είναι υπεύθυνος. Πρέπει πάντα να έχουμε μια αναμφισβήτητη αλυσίδα διοίκησης», πρόσθεσε η ομάδα.

Οι υπογράφοντες αμφισβήτησαν επίσης την «ψυχική και σωματική κατάσταση» του Τζο Μπάιντεν, προσθέτοντας ότι τα ζητήματα εθνικής ασφάλειας απαιτούν γρήγορες και ακριβείς αποφάσεις: «Η ψυχική και σωματική κατάσταση του Αρχηγού του Κράτους δεν μπορεί να αγνοηθεί. Πρέπει να είναι σε θέση να λαμβάνει γρήγορα ακριβείς αποφάσεις εθνικής ασφάλειας που αφορούν τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα οπουδήποτε, μέρα ή νύχτα».

Οι υπογράφοντες συνέκριναν επιπλέον τις πιθανές προκλήσεις με τις ιδεολογικές μάχες, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει από την ίδρυση της Αμερικής. «Βρισκόμαστε σε έναν αγώνα για την επιβίωσή μας ως Συνταγματική Δημοκρατία, από την ίδρυσή μας το 1776. Η σύγκρουση είναι μεταξύ των υποστηρικτών του Σοσιαλισμού και του Μαρξισμού εναντίον των υποστηρικτών της Συνταγματικής ελευθερίας».

Μία δήλωση στον ιστότοπο του Flag Officers 4 America, λέει ότι παρόλο που τα μέλη του δεν ασχολούνται πλέον ενεργά με τη στρατιωτική υπηρεσία, «δεσμευόμαστε από αυτόν τον όρκο να κάνουμε ό,τι μπορούμε, υπό την ιδιότητά μας σήμερα, για να προστατεύσουμε το έθνος μας από τις απειλές κατά της ελευθερίας του».

Στην επιστολή αναφέρεται ακόμα ότι η Κίνα είναι η μεγαλύτερη εξωτερική απειλή για την Αμερική: «Η δημιουργία σχέσεων συνεργασίας με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν την πρόοδο προς την παγκόσμια κυριαρχία, στρατιωτικά, οικονομικά, πολιτικά και τεχνολογικά. Πρέπει να επιβάλουμε περισσότερες κυρώσεις και περιορισμούς για να εμποδίσουμε τον παγκόσμιο στόχο κυριαρχίας τους και να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της Αμερικής».

Δείτε ολόκληρη την επιστολή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This