Συνελήφθη ο γιατρός-θάνατος – Κατηγορείται οτι δηλητηρίασε 50 ασθενείς!

Συνελήφθη στη Γαλλία

Must Read

Ο Γάλλος γιατρός, Frederic Pechie, συνελήφθη ως ύποπτος για την δηλητηρίαση πάνω από 50 ασθενών με σκοπό μόνο και μόνο να εντυπωσιάσει τους συναδέλφους του, αφού την ώρα που ψυχορραγούσαν οι ασθενείς έπαιρνε την κατάσταση στα χέρια του και τους έσωζε. Όχι όμως πάντα με επιτυχία.

Ο Frederic Pechier, γιατρός με ειδικότητα αναισθησιολόγου, συνδέεται με τουλάχιστον 42 περιστατικά ασθενών οι 20 εκ των οποίων πέθαναν την ώρα της βάρδιάς του στα 17 χρόνια που εργαζόταν σε κλινικές και νοσοκομεία στην Μπεσανσόν της ανατολικής Γαλλίας.

Δηλώνει αθώος

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο Pechier «πείραζε» τα φάρμακα της αναισθησίας σε εγχειρήσεις ρουτίνας. Αυτό, προκαλούσε ανακοπές στους ασθενείς και τότε ο αναισθησιολόγος ως «από μηχανής θεός» παρενέβαινε και έσωζε – όχι πάντα – τους ασθενείς που έβλεπαν τον χάρο με τα μάτια τους.

Ο αναισθησιολόγος, που επιμένει ότι είναι αθώος και λέει ότι τον καλούσαν να παρέμβει λόγω των ικανοτήτων του και του ταλέντου του και τώρα το πληρώνει, δεν μπορεί, πλέον, να εξασκεί το επάγγελμά του και αναμένει η δίκη του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This