Επστάιν: Η νεκροψία δείχνει ΚΑΙ στραγγαλισμό – Με γόβες και φόρεμα ο Κλίντον σε πίνακά του

Must Read

Η αυτοκτονία του Τζέφρι Επστάιν μέσα στο κελί της φυλακής μετά την αποκάλυψη νέων στοιχείων για τις σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες άφηνε πολλά ερωτηματικά. Σύμφωνα με την νεκροψία διαπιστώθηκαν αρκετά κατάγματα στον λαιμό του δισεκατομμυριούχου χρηματιστή.

Τα τραύματα αυτά συναντώνται σε περιπτώσεις απαγχονισμού, αλλά και σε δολοφονίες με στραγγαλισμό.

Το ιδιαίτερο πορτρέτο

Ένα αρκετά ιδιαίτερο έργο τέχνης βρέθηκε στο σπίτι του Τζέφρι Επστάιν. Ο πίνακας με όνομα ‘Parsing Bill’ (Αναλύοντας τον Μπιλ), απεικονίζει τον Μπιλ Κλίντον να φορά ένα μπλε φόρεμα με κόκκινες γόβες και να κάθεται σε μία πολυθρόνα στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, το μπλε φόρεμα ενδεχομένως να αποτελεί αναφορά στο περιβόητο φόρεμα με τον λεκέ της Μόνικα Λεβίνσκι, αλλά ένα αντίστοιχο μπλε φόρεμα είχε επιλέξει να φορέσει σε δημόσια εμφάνιση της η Χίλαρι Κλίντον το 2009.

Δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες αν ο πίνακας της Αμερικανοαυστραλής καλλιτέχνιδας Petrina Ryan-Kleid είναι αυθεντικός ή αντίγραφο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This