Η Ελλάδα οφείλει να στηρίξει το Ισραήλ απέναντι στα τετελεσμένα του βίαιου εξισλαμισμού

Από την Αγία Σοφία, στο ναό του Σολομώντα

Must Read

Η χρήση βίας κατά αμάχων είναι απολύτως καταδικαστέα και εμείς οι Έλληνες την έχουμε ζήσει στο πετσί μας. Άλλωστε η σημερινή ημέρα μνήμης για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, αποδεικνύει ότι εμείς οι Έλληνες υφιστάμεθα μια συνεχή γενοκτονία εδώ και αιώνες, οπότε γνωρίζουμε πολύ καλά τι θα πει «σφαγή αμάχων».

Οι Έλληνες όμως γνωρίζουμε πολύ καλά τι θα πει βίαιος εξισλαμισμός, καθώς και τα τετελεσμένα του. Αυτή η πρακτική του Ισλάμ αποτελεί την επιτομή της ανθρώπινης θηριωδίας, η οποία άλλωστε ενέπνευσε και τον ίδιο τον Χίτλερ για να κάνει το ολοκαύτωμα.

Τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, από την Ιωνία, την βόρεια Αφρική μέχρι τις πεδιάδες του Παντζάμπ, συντελέστηκαν στο όνομα του εξισλαμισμού. Τα τετελεσμένα δε αυτής της θηριωδίας, είναι εμφανή σε όλους τους τόπους μαρτυρίου, όπου εκατομμύρια αθώες ψυχές κατασφάχτηκαν, κάποιοι εξισλαμίστηκαν, άπαντες όμως είδαν τα ιερά και τα όσια τους να βεβηλώνονται από την λατρεία της Ισλαμικης Σπάθας.

Ο Ναός του Σολομώντα και η Αγία Σοφία της Κωσταντινούπολης

Τόσο ο Ναός του Σολομώντα όσο και η Αγία Σοφία, αποτελούν τους δύο εμβληματικούς τόπους των μονοθεϊστικών θρησκειών. Του εβραϊσμού και της ορθοδοξίας.

Το Τέμενος του Αλ Ακσά είναι ένα ισλαμικό τέμενος το οποίο μαζί με τον Θόλο του Βράχου βρίσκονται στο Όρος του Ναού. Σύμφωνα με την μουσουλμανική παράδοση ο Προφήτης Μωάμεθ μεταφέρθηκε από την Μέκκα στο Αλ Ακσά μέσα στη διάρκεια μιας νύχτας. Βάση της ίδιας προσέγγισης στην ίδια τοποθεσία ανεγέρθη ένας ναός από τον Ιακώβ που στη συνέχεια ανακαινίστηκε από τον Σολομώντα. Το σημερινό τέμενος ιδρύθηκε από τον χαλίφη Ομάρ Ρασιντούν και ολοκληρώθηκε το 705 μ.Χ. από τους Ουμαντ Αλ Μαλίκ και τον γιο του Αλ Βαλίντ.
Οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι δηλαδή παραδέχονται ότι το τέμενος το οποίο αποτελεί την αιτία αντιπαράθεσης στην Ιερουσαλήμ, χτίστηκε πάνω στον Ναό του Σολομώντα. Το ιερότερο μέρος των Εβραίων.

Όπως δηλαδή οι τούρκοι ισλαμιστές μετέτρεψαν το αιώνιο σύμβολο της ορθοδοξίας, την Αγία Σοφία σε τζαμί, έτσι ακριβώς οι ισλαμιστές κατακτητές της Ιερουσαλήμ, βεβήλωσαν τον ιερό ναό των εβραίων, χτίζοντας πάνω του τζαμί.

Ηθικό χρέος της Ελλάδος λοιπόν είναι φυσικά η προάσπιση των αμάχων που πέφτουν θύματα των ανελέητων βομβαρδισμών, αλλά και η αλληλεγγύη με το Ισραήλ στο θέμα του ναού, διότι επιτέλους τα τετελεσμένα του βίαιου εξισλαμισμού, δεν μπορούν να μετατρέπονται σε «δικαίωμα» οποιουδήποτε.

Αλίμονο, εάν αύριο στα κατεχόμενα της Κύπρου, θεωρηθεί δικαίωμα η βεβήλωση των εκκλησιών και η μετατροπή τους σε ισλαμικά τέμενη. Αλίμονο, εάν αποδεχτούμε την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, ακόμα κι αν περάσουν 1000 χρόνια.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This