Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Φρίκη: Κροκόδειλος έφαγε 10χρονο μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Ένα από τα χειρότερα τέλη που μπορεί να φανταστεί άνθρωπος είχε ένας δεκάχρονος στις Φιλιππίνες, που διαμελίστηκε από επίθεση κροκόδειλου!

Σύμφωνα με την Daily Star, η επίθεση σημειώθηκε στην πόλη Balabac. Ο 10χρονος βρισκόταν πάνω σε βάρκα μαζί με τον πατέρα του, όταν ένας τεράστιος κροκόδειλος πετάχτηκε, τραβώντας τον και παρασέρνοντάς τον στο νερό.

Από το παιδί εντοπίστηκε μόνο το κεφάλι και το ένα πόδι, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στα νερά.

Τα αδέλφια του άτυχου παιδιού είπαν ότι ο 10χρονος καθόταν στο πίσω μέρος της βάρκας, όταν επιτέθηκε το ζώο.

Οι Αρχές αντί να σταθούν στο ότι δεν υπάρχει τρόπος επίλυσης του προβλήματος των επιθέσεων, καθώς και διαχείρισης του πληθυσμού από την κυβέρνηση, αναφέρουν πως το μεγάλο πρόβλημα, το οποίο προκαλεί και τις επιθέσεις των κροκοδείλων, είναι ο υπερπληθυσμός των Φιλιππίνων, καθώς οι κάτοικοι ολοένα και πλησιάζουν στα μέρη όπου ζουν τα ερπετά.

«Από το 2015 και μετά δεν υπήρξε χρονιά με μηδενικές επιθέσεις κροκόδειλων στο Μπαλαμπάκ», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Jovic Pabello. «Είναι μια διαμάχη (μεταξύ ανθρώπων και ζώων) για τη χρήση του νερού», πρόσθεσε.

Ο ίδιος είπε ότι ο συγκεκριμένος κροκόδειλος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ερπετά παγκοσμίως, φτάνοντας έως τα 6 μέτρα και ζυγίζοντας έως έναν τόνο!

Σημειώνεται πως μόλις τον Φεβρουάριο, ένας κροκόδειλος άρπαξε ένα 12χρονο αγόρι, που κολυμπούσε στον ίδιο ποταμό. Το παιδί γλίτωσε απ’ του χάρου τα δόντια, όταν τα αδέρφια  του υποχρέωσαν το ερπετό να τον αφήσει, χτυπώντας το επανειλημμένως με τα κουπιά στο κεφάλι!

Πέρυσι, ωστόσο, ένας ψαράς και η ανιψιά του κατασπαράχτηκαν από το ίδιο είδος κροκόδειλου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ