Τα Σκόπια συνεχίζουν την κοροϊδία! – Το πρωί βάζουν πινακίδες και το… βράδυ τις ξηλώνουν!

Must Read

Οι πιέσεις, του ελληνικού ΥΠΕΞ,  προς τους Σκοπιανούς αρχίζουν να αποδίδουν. Αλλά το βαθύ…παρακράτος της γειτονικής χώρας αντιστέκεται και στα αυτονόητα. Με το που άρχισαν να υλοποιούν το τμήμα αυτό της συμφωνίας, και να βάζουν πινακίδες τις οποίες διαφήμισε για να πάρει τα…εύσημα ο Νίκος Κοτζιάς, την ίδια ώρα κάποιοι τις κατέβασαν, συνεχίζοντας τον εμπαιγμό της ελληνικής πλευράς.

Με αυτόν τον τρόπο τα Σκόπια επισήμως θα εμφανιστούν ότι τηρούν την συμφωνία, χωρίς στην πράξη να το κάνουν!

Οι… άγνωστοι κατέστρεψαν τις ενημερωτικές πινακίδες στις βάσεις των αγαλμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Φιλίππου και της Ολυμπιάδας στα Σκόπια, στις οποίες αναγράφονταν πως πρόκειται για ιστορικές προσωπικότητες που ανήκουν στον αρχαία ελληνική ιστορία και πολιτισμό.

«Ο Μέγας Αλέξανδρος είναι Έλληνας ήρωας που ανήκει στην ιστορία των αρχαίων Ελλήνων». Αυτό αναφέρει η πινακίδα που τοποθετήθηκε στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στα Σκόπια, όπως προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και Νίκος Κοτζιάς έσπευσε με αφορμή αυτήν την πινακίδα και κάνει ανάρτηση στο twitter

Παρόλα αυτά αίσθηση έχει προκαλέσει δημοσίευμα της republica που δείχνει την πινακίδα να έχει ξεκολλήσει! Ο συντάκτης βέβαια, του δημοσιεύματος αναρωτήθηκε αν ξεκόλλησε η πινακίδα ή κάποιος την έβγαλε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This