Νέο θρίλερ με πτήση: Boeing 737 της TUI από Σαντορίνη έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Βελιγράδι!

Ο κυβερνήτης διαπίστωσε εγκαίρως ότι υπήρξε διαρροή καυσίμων

Must Read

«Θρίλερ στον αέρα» για 80 επιβάτες πτήσης της TUI, η οποία ξεκίνησε από τη Σαντορίνη με προορισμό τις Βρυξέλλες, αλλά πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Νίκολα Τέσλα, στο Βελιγράδι!  

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο λόγος της αναγκαστικής προσγείωσης ήταν η διαρροή καυσίμων και, όπως φαίνεται στον χάρτη του RadarBox, το σοβαρό πρόβλημα έγινε αντιληπτό ενώ το αεροσκάφος, τύπου Boeing 737, βρισκόταν πάνω από την πόλη Τούζλα, στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη, με τον κυβερνήτη της πτήσης να αποφασίζει να το προσγειώσει στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

Ο Petar Vojinović του TangoSix, αναφέρει πως δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη, ωστόσο τόνισε πως το να γίνει διαρροή καυσίμων από «κατασκευαστικό» λάθος «συμβαίνει πολύ σπάνια». Ο ίδιος εξηγεί πως τα πιο συχνά «αγκάθια» σε επιβατικά αεροσκάφη είναι το να χαλάσει ο κινητήρας και συμπληρώνει πως στις περισσότερες περιπτώσεις, τα περιστατικά που αποβαίνουν μοιραία, οφείλονται σε ανθρώπινο λάθος.

Όσον αφορά στους 80 επιβάτες της πτήσης, αν και αρχικά πήραν μια… λαχτάρα, αναστέναξαν με ανακούφιση όταν το αεροσκάφος τους προσγειώθηκε, τελικά, με ασφάλεια στο Βελιγράδι.

Η ανακοίνωση της ΤUI

Οι 80 επιβάτες της πτήσης της ΤUI, η οποία έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Βελιγράδι, βρίσκονται ήδη σε άλλο αεροσκάφος με προορισμό τις Βρυξέλλες, ανέφερε το απόγευμα η εκπρόσωπος της ΤUI, Σάρα Σοσίν. «Λόγω τεχνικού προβλήματος, το αεροσκάφος που κατευθυνόταν προς τις Βρυξέλλες προσγειώθηκε στο Βελιγράδι σήμερα το απόγευμα. Και οι 80 επιβάτες βρίσκονται τώρα σε άλλο αεροσκάφος και θα προσγειωθούν στις Βρυξέλλες απόψε», σημείωσε.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This