Ο ΔΗΣΥ νικητής των βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο – Άνοδος του ΕΛΑΜ, τεράστια η αποχή (video)

Εντυπωσιακή η άνοδος του ΕΛΑΜ το οποίο είναι πλέον τέταρτη δύναμη στην κυπριακή Βουλή

Must Read

Ψήφο εμπιστοσύνης στον κυβερνών Δημοκρατικό Συναγερμό (ΔΗΣΥ) έδωσαν οι ψηφοφόροι στην Κύπρο. Το ΔΗΣΥ με ποσοστό 27.77% βγήκε πρώτο κόμμα, με δεύτερο το ΑΚΕΛ (22.34%) το οποίο έλαβε ιστορικά χαμηλό ποσοστό και τρίτο το ΔΗΚΟ, επίσης με απώλεια ψηφοφόρων σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.

Πάνω από 34% ήταν η αποχή από τις κάλπες, ποσοστό που ξεπερνά αυτό του πρώτου κόμματος…

Εντυπωσιακή είναι η άνοδος του ΕΛΑΜ, το οποίο αύξησε τη δύναμή του (6,78%) και είναι πλέον τέταρτη δύναμη στην κυπριακή Βουλή. Στους μεγάλους νικητές κατατάσσεται και η ΔΗΠΑ (6.10%), ενώ έκπληξη των εκλογών είναι το κόμμα των Ενωμένων Κυνηγών (3.27%).

«Απόλυτα σεβαστό το αποτέλεσμα αλλά και καθοριστικό της ευθύνης. Θέλω να συγχαρώ όλα τα κόμματα αλλά και στην καθεμιά και στον καθένα που εξελέγησαν», ήταν μεταξύ άλλων η πρώτη αντίδραση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This