Σερβιτόρα πετσόκοψε το πέος του αφεντικού της όταν προσπάθησε να τη βιάσει

Κατήγγειλε ότι το αφεντικό της την είχε βιάσει πολλές φορές στο παρελθόν

Must Read

Να αποφύγει ακόμη έναν βιασμό από το αφεντικό της προσπάθησε σερβιτόρα σε ισπανικό μπαρ, όταν άρπαξε ένα μαχαίρι και έκοψε σύριζα το πέος του.

Αυτό κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα όταν παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου νωρίτερα είχε τρέξει το αιμόφυρτο αφεντικό της. Τα ξημερώματα της Τρίτης, σύμφωνα με την ισπανική αστυνομία, ένας άντρας με καταγωγή από το Μπανγκλαντές μπήκε σε αστυνομικό τμήμα του Σαντ Αντρέου ντε Μπάρτσα, έξω από τη Βαρκελόνη, λέγοντας ότι υπάλληλός του τού έκοψε το πέος.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι έφερε «σοβαρό τραύμα» και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Hospitalet de Llobregat, όπου οι γιατροί τον χειρούργησαν για να κολλήσουν ξανά το πέος.

Από το Μπανγκλαντές

Λίγη ώρα αργότερα, μέσα στη νύχτα, στο ίδιο αστυνομικό τμήμα κατέφθασε μια 35χρονη, επίσης από το Μπανγκλαντές, η οποία είπε ότι εργάζεται ως σερβιτόρα στο μπαρ του άντρα και ομολόγησε ότι ήταν αυτή που έκοψε του το πέος.

Κατήγγειλε όμως ότι το αφεντικό της την είχε βιάσει πολλές φορές στο παρελθόν και όταν της επιτέθηκε σεξουαλικά εκείνη τη βραδιά, αντέδρασε αμυνόμενη αρπάζοντας το μαχαίρι για να αποφύγει τον βιασμό.

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι μετά τις καταγγελίες της γυναίκας άνοιξε έρευνα για το περιστατικό και δεν αποκλείει την πιθανότητα της σύλληψης του άντρα, όταν βγει από το νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This