Μαφιόζικες απειλές και ύβρεις από τον Ερντογάν!

«Θα γαμ@σω τις μάνες τους» έλεγε το 2011 ο σουλτάνος για ΝΑΤΟ, ΕΕ, Ισραήλ - Απίστευτες αποκαλύψεις του NordicMonitor

Must Read

Πλήρως επιβεβαιώνονται όσοι στο παρελθόν έχουν τονίσει ότι ο Ταγίπ Ερντογάν λειτουργεί με όρους μαφίας και όχι ως αρχηγός κράτους, φροντίζοντας να του απαντούν με τον τρόπο που πρέπει, από τις αποκαλύψεις σχετικά με τις… προθέσεις του εναντίον του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Όταν θα έχω μια ευκαιρία, ξέρω τι να κάνω με το ΝΑΤΟ, την Ευρώπη και το Ισραήλ. Θα γα…σω τις μητέρες τους. Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ είναι τόσο τρομοκράτες όσο και το Ισραήλ» αποκαλύπτεται ότι υποσχόταν σε βουλευτές του, φίλους του πολιτικού Ισλάμ και του Ιράν, ο Ταγίπ Ερντογάν, ήδη από το 2011.

Συγκεκριμένα, εξοργισμένος από τις τότε απαιτήσεις του ΝΑΤΟ για χρήση τουρκικών εγκαταστάσεων ραντάρ στο πλαίσιο της προστασίας της Ευρώπης από το Ιράν και μη δυνάμενος να τις αρνηθεί, καθώς τότε δεν ήλεγχε πλήρως τον στρατό όπως σήμερα, ο «σουλτάνος» εκστόμισε τις χυδαιότητες αυτές.

Οι «υποσχέσεις» του αποκαλύφθηκαν από την ερευνητική ιστοσελίδα NordicMonitor του εξόριστου Τούρκου δημοσιογράφο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, τον οποίο η Άγκυρα κατηγορεί ότι συνδέεται με γκιουλενιστές και συνεχίζει να διατηρεί ιδιαίτερα αξιόλογο δίκτυο πληροφοριοδοτών εντός των κρατικών δομών της Τουρκίας, εκθέτοντας αρκετές φορές το τι συμβαίνει εντός αυτών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, οι συγκεκριμένες απειλές καταγράφηκαν σε μια μονάδα αποθήκευσης δεδομένων (flash drive) που κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης το 2011. Τότε, ειδικοί Πληροφορικής είχαν ανακτήσει όλα τα έγγραφα από τη μονάδα δίσκου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είχαν διαγραφεί, στο πλαίσιο έρευνας για τη διείσδυση του Ιράν στις τουρκικές υπηρεσίες. Η έκθεση αυτή ήταν μέρος των αποδεικτικών στοιχείων μίας ποινικής έρευνας που διατάχθηκε από τον γενικό εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης.

Πρόκειται όμως για ρητορική του Τούρκου προέδρου που εκθέτει όλους αυτούς που θεωρούν ότι θα πρέπει να φερόμαστε «με το γάντι» σε έναν τύπο σαν τον πρόεδρο της Τουρκίας, ο οποίος όπως αποδεικνύεται λειτουργεί με όρους μαφίας.

Ανάμεσα σε αυτούς και στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης που είχαν σπεύσει να «καταδικάσουν» την εφημερίδα «δημοκρατία» που είχε τολμήσει να… σιχτιρίσει τον Τούρκο πρόεδρο.

Η αποκάλυψη όσων είπε ο Ταγίπ Ερντογάν έρχεται μόλις λίγες ημέρες πριν από τη συμμετοχή του στη διάσκεψη του ΝΑΤΟ στις 14 Ιουνίου, στο περιθώριο της οποίας απ’ ό,τι φαίνεται προγραμματίζεται και η συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναρωτιέται κανείς αν οι τόσο… ευαίσθητοι για το πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» κύκλοι θα είναι εξίσου αυστηροί και μετά τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι η Ελλάδα που συνορεύει με την Τουρκία είναι μέλος τόσο του ΝΑΤΟ όσο και της Ε.Ε., γεγονός που καθιστά τις μητέρες των Ελλήνων πολιτικών «στόχο» των απειλών Ερντογάν.

Πιο σημαντικό όμως ίσως να είναι και το κατά πόσον ο Ταγίπ Ερντογάν έχει προσπαθήσει -τουλάχιστον- να κρατήσει την «υπόσχεση» που έδωσε τότε, δημιουργώντας συνεχώς προβλήματα σε ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κατά τα άλλα, η Τουρκία, πέρα από τις ρητορικές απειλές Ερντογάν, συνεχίζει την προκλητική της συμπεριφορά και στους ουρανούς του Αιγαίου. Χθες είχαμε 33 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου μας και οκτώ παραβάσεις. Τέσσερα, μάλιστα, από τα 10 αεροσκάφη που τις έκαναν ήταν οπλισμένα. Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική, ενώ σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι υπήρξαν και δύο περιπτώσεις εμπλοκής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This