Δολοφόνησε Έλληνα της Πόλης και του έκλεψε την περιουσία ο κολλητός του Ερντογάν!

Φρικτό παρασκήνιο αποκαλύπτει ο τούρκος μαφιόζος

Must Read

Στυγνός δολοφόνος Έλληνα της Κωνσταντινούπολης ο «μπροστινός» του Ερντογάν, Ντεμιρορέν που κατέχει τα μεγαλύτερα τουρκικά ΜΜΕ: CNNTURK, KANAL D, Hurriyet, Milliyet κλπ. Πρόκειται συγκεκριμένα για τον ιδιοκτήτη του ομίλου «Αρχιμήδης», Γεωργίου Παπαδόπουλου ο οποίος δολοφονήθηκε και το πτώμα του κάηκε, ενώ εξαφανίστηκαν τόσο η κόρη του όσο και οι τρεις συνέταιροι του στην επιχείρηση!

Δηλαδή η επικοινωνιακή αυτοκρατορία του Ερντογάν στηρίζεται σε έναν στυγνό δολοφόνο Έλληνα της Κωσταντινούπολης!
Σε σημερινό του τουίτ λοιπόν ο Σεντάτ Πεκέρ προαναγγέλει ότι θα πει διάφορα ενδιαφέροντα για το παρελθόν της οικογένειας Ντεμιρορέν. Εδώ να υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για την οικογένεια που με προφανή συνεργασία με τον Ταγίπ, πήρε δάνειο 750 εκ. $ (!!!) για να αγοράσει τον ειδησεογραφικό οργανισμό Ντογάν, τον μετέτρεψε σε φιλοκυβερνητικό ηχείο και ΔΕΝ πλήρωσε τίποτε από απο δάνειο που πήρε από την κρατική τράπεζα Ζιραάτ.

Έγραψε λοιπόν σήμερα ο Πεκέρ τα εξής :

Τα νέα tweet του Σεντάτ Πεκέρ προκαλούν σεισμό

¨Παμπίκιορεν (κοροϊδεύει έτσι τον Νεμιρορέν)  θα περιγράψω από που άρχισε η αμαρτωλή σας περιουσία. Θα περιγράψω με το σκοτωμό ποιων ανθρώπων, ο πατέρας σου πήρε την περιουσία τους όπως και το πως πήρε την περιουσία των Ρωμιών.

Αυτή η περιουσία σας που αποκτήθηκε τζάμπα με θεμέλιο τις δολοφονίες και τις διώξεις, στο μέλλον πρώτα ο Θεός θα περάσει όλη στο κράτος.¨

Ο Πεκέρ πιθανότατα αναφέρεται σε περιστατικό που είχε περιγράψει το 2013 ο δημοσιογράφος Μπαρανσού

Παραθέτουμε  δύο μεταφράσεις που κάναμε τότε στην ιστοσελίδα μας για αυτό τον δολοφόνο Ντεμιρορέν, ο γιός του οποίου τώρα έχει με τον τρόπο που περιγράψαμε τα εξής ΜΜΕ του πρώην ομίλου Ντογάν : CNNTURK, KANAL D, Hurriyet, Milliyet κ.α. ….

TΑ ¨ΣΕΒΑΣΜΙΑ¨ ΑΤΟΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ, ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ KΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ…

Ο Ερντογάν Ντεμιρορέν κατηγορείται για δολοφονία

Αποκαλύφθηκε πως σύμφωνα με τις εγγραφές του Γενικού Επιτελείου Στρατού, η έρευνα για την δολοφονία συνεχίζεται από το 1982. Σύμφωνα με έγγραφο του 1982 του Γενικού Επιτελείου Στρατού, υπάρχει δάκτυλος του Ντεμιρορέν στην παράνομη κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας Αρχιμήδης και στον θάνατο ενός εργοστασιάρχη τούβλων. Πίσω από τους ύποπτου θανάτους και των δύο εταιριών φαίνεται να βρίσκεται ο Ερντογάν Ντεμιρορέν, που κατέσχεσε και όλα τα περιουσιακά στοιχεία αυτών των εταιριών.

Για την υπόθεση σκάνδαλο, ενημερώθηκε δύο φορές με επιστολή-καταγγελία το Γενικό Επιτελείο. Μετά από την ενημέρωση το θέμα ερευνήθηκε αρχικά από την ΜΙΤ, μετά από την διοίκηση 1ης Στρατιάς, με διάφορα κενά ενδιάμεσα ερευνήθηκε συνολικά 4 φορές. Στις απαντήσεις που έστειλαν και οι δύο υπηρεσίες, τα καταγγελλόμενα διαψεύδονται.

Ακολούθως στέλνεται επιστολή στην πρωθυπουργία, με την οποία ζητείται να ερευνηθεί η υπόθεση.

Η επιστολή αυτή αφαιρείται από την πρωθυπουργία, και ακολούθως φτάνει σε άτομο της οικογένειας Ντεμιρορέν και ακολούθως στον ίδιο τον Ερντογάν Ντεμιρορέν.

Σύμφωνα με αυτά που έμαθε η εφημερίδα Ταράφ, από πηγή πλησίον της οικογένειας Ντεμιρορέν, ο ίδιος Ο Ντεμιρορέν μόλις έλαβε γνώση, έκανε μια σειρά από προσπάθειες ώστε και να καταστραφούν έγγραφα που υπήρχαν στα αρχεία και ο φάκελος να θαφτεί.

Να λοιπόν αυτά που συνέβησαν παρασκηνιακά σε αυτή την υπόθεση σκάνδαλο, από το 1982 ως τις μέρες μας.

Η έρευνα άρχισε με επιστολή καταγγελία.

Έτος πριν από το 1980. Εις των ιδιοκτητών της εταιρίας Αρχιμήδης ελληνικής καταγωγής δολοφονείται στο Χάλκαλι της Κωνσταντινούπολης πυρπολούμενος. Μετά από την δολοφονία αποκτά την εταιρία ο Ερντογάν Ντεμιρορέν. Εκπρόσωποι της εταιρίας υποβάλλουν μήνυση υποστηρίζοντας πως η εταιρία κατασχέθηκε παράνομα. Η δίκη αυτή κρατά πολλά χρόνια.

Μετά από το πραξικόπημα της 12/9/1980 πάει στο Γενικό Επιτελείο μια επιστολή καταγγελία και για την εταιρία Αρχιμήδης και σχετικά με μια βιομηχανία τούβλων. Το άτομο που καταγγέλλει ονομάζεται Ιναγιέτ Εσέν. Στην επιστολή με ημερομηνία 21/10/1981, δίνονται πληροφορίες και για την διαπραχθείσα δολοφονία και για τις κατασχεθείσες εταιρίες.

Μετά από αυτήν την επιστολή το Γενικό Επιτελείο αρχίζει να εξετάζει την υπόθεση. Το θέμα μεταφέρεται στην Διεύθυνση Συντονισμού Εκτάκτου Καταστάσεως στις 23/10/1981. Ενώ εξεταζόταν το θέμα φτάνει στο Γενικό Επιτελείο μια δεύτερη επιστολή-καταγγελία. Και αυτή η επιστολή αφορά την εταιρία Αρχιμήδης.

Μαζί οι επιστολές καταγγελίες συγκεντρώνονται στις 26/10/1981, και για δεύτερη φορά στέλνονται στην Διεύθυνση Συντονισμού Εκτάκτου Καταστάσεως

……………….

Αρθρογράφος Μεχμέτ Σεφκέτ Εϊγκί : Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Αρχιμήδης δολοφονήθηκε πυρπολούμενος.

Στα αρχεία σχετικά με την εταιρία Αρχιμήδης υπάρχει και ένα άρθρο του Μεχμέτ Σεφκέτ Εϊγκί, που γράφτηκε στην εφημερίδα Milli Gazete στις 13/1/2009. Ο Εϊγκί στο άρθρο του σχετικά με τις δολοφονίες μη μουσουλμάνων δίνει τις εξής ενδιαφέρουσες πληροφορίες :

¨Όταν ήμουν παιδί και νέος ένας από τους μεγάλους πλούσιους της Κωνσταντινούπολης ήταν ο ελληνικής καταγωγής Αρχιμήδης. Το άτομο αυτό έπεσε θύμα δολοφονίας όπως έγινε και με τον Ουζείρ Γκαρίχ. Τρία αξιοσέβαστα άτομα τον δολοφόνησαν, μετέφεραν το πτώμα του σε απόμερη περιοχή στο Χάλκαλι όπου το έκαψαν και ακολούθως πήραν και την περιουσία του¨.

Ο Εϊγκί έστω και αν δεν ονομάζει στο άρθρο του, είναι γνωστό πως μετά από αυτόν τον θάνατο η εταιρία Αρχιμήδης πέρασε στον όμιλο Ντεμιρορέν. Στο έγγραφο σχολιάζεται πως όπως και η βιομηχανία τούβλων έτσι και η εταιρία Αρχιμήδης, αποτελούν ακόμη τμήματα του ομίλου Ντεμιρορέν. Μετά από αυτές τις πληροφορίες έρχεται το εξής ερώτημα. Ποια είναι τα τρία σεβάσμια άτομα για τα οποία κάνει λόγο ο Εϊγκί ;

Εφ. Ταράφ 19/5/2013

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ…

Τα έγγραφα της εταιρίας Αρχιμήδης ήταν από την περίοδο του

Σύμφωνα με την ΜΙΤ, ο Ερντογάν Ντεμιρορέν πήρε στα χέρια του την εταιρία Αρχιμήδης, με πλαστά αστυνομικά έγγραφα, την εποχή που αστυνομικός διευθυντής Κωνσταντινούπολης ήταν ο Χαϊρί Κοζακτσίογλου.

Το όνομα του παλιού νομάρχη Έκτακτης Κατάστασης (OHAL) Χαϊρί Κοζακτσίογλου ο οποίος αυτοκτόνησε στην βίλλα του στο Σαριέρ, πυροβολώντας στο στήθος με το όπλο του, εμφανίστηκε και στον φάκελο της υπόθεσης Αρχιμήδης. Σύμφωνα με τα έγγραφα του Γενικού Επιτελείου και της ΜΙΤ, πίσω από τον θάνατο των ιδιοκτητών της εταιρίας Αρχιμήδης και από το πάρσιμο της εταιρίας με πλαστά έγγραφα βρίσκεται ο επιχειρηματίας Ερντογάν Ντεμιρορέν, ο οποίος διαπράττοντας όλα αυτά τότε βοηθήθηκε και από την αστυνομία Κωνσταντινούπολης. Κάποια από τα πλαστά έγγραφα ετοιμάστηκαν από την ίδια την αστυνομία Κωνσταντινούπολης. Παρατηρώντας τις ημερομηνίες που ετοιμάστηκαν αυτά τα έγγραφα, φαίνεται πως είναι από την εποχή που αστυνομικός διευθυντής Κωνσταντινούπολης ήταν ο Κοζακτσίογλου. Μια άλλη πραγματικότητα ιδιαιτέρως γνωστή στην κοινή γνώμη είναι η στενή σχέση που είχαν ο Ερντογάν Ντεμιρορέν με τον Χαϊρί Κοζακτσίογλου. Ο γιός του Κοζακτσίογλου για πολλά χρόνια δούλευε με υψηλό μισθό στον όμιλο εταιριών του Ντεμιρορέν.

Οι συνεταίροι εξαφανίστηκαν

Η σχέση των Κοζακτσίογλου-Ντεμιρορέν και της εταιρίας Αρχιμήδη αρχίζει μετά από το 1970. Μετά από τον θάνατο του ιδιοκτήτη της εταιρίας Αρχιμήδη Γιώργου Παπαδόπουλου στην Γενεύη, οι υπόλοιποι τρεις εταίροι της εταιρίας μετά το 1970 με μυστήριο τρόπο εξαφανίζονται. Στα έγραφα του Γενικού Επιτελείου, της ΜΙΤ και στα δικαστικά έγγραφα που αποκάλυψε η Ταράφ, αναφέρεται πως τα άτομα αυτά πήγαν στην Ελλάδα. Ο Ντεμιρορέν και ο δικηγόρος και συνεταίρος του Νετζντέτ Τσομπανλί στους οποίους πέρασαν τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας, παρουσιάζουν στις αρμόδιες υπηρεσίες κάποιες εξουσιοδοτήσεις και έγγραφα εξόδου από την χώρα. Στα έγγραφα που παρουσιάστηκαν φαίνεται πως η Αφροδίτη Παπαδοπούλου-σύζυγος του Γιώργου Παπαδόπουλου έφυγε στην Ελλάδα.

Μεταξύ των εγγράφων παρουσιάζεται και ένα διαβατήριο βγαλμένο στο όνομα Αφροδίτη Παπαδοπούλου. Σύμφωνα με την σφραγίδα στο διαβατήριο, φαίνεται πως η Αφροδίτη Παπαδοπούλου πέρασε στην Ελλάδα. Παρουσιάζεται έγγραφο στο οποίο η Αφροδίτη παραδίδει την περιουσία της, το οποίο φέρεται να έχει μια υπογραφή και δακτυλικά αποτυπώματα. Σε σχετικό με το θέμα έγγραφο μπήκαν ίχνη από 6 δάχτυλα. Παραλήφθηκε αστυνομική βεβαίωση που πιστοποιεί πως τα δακτυλικά αποτυπώματα ανήκουν στην Αφροδίτη. Με αυτό και με άλλα παρόμοια έγγραφα, όλη η περιουσία της εταιρίας Αρχιμήδης περνάν στον Ερντογάν Ντεμιρορέν.

Μετά το πραξικόπημα όμως της 12/9 εμφανίζονται οι κληρονόμοι της εταιρίας, μεταφέρουν το θέμα στα δικαστήρια, και μετά την έρευνα του φακέλου από το Γενικό Επιτελείο και την ΜΙΤ, αποκαλύπτεται μια περίεργη αλήθεια. Δεν γίνεται δυνατόν να βρεθούν πληροφορίες σχετικά με το αν η Αφροδίτη για την οποία έλεγαν πως έφυγε για Ελλάδα ζει ή όχι, ή για το που βρίσκεται ο τάφος της.

Παρά τις διάφορες συναντήσεις με την Ελλάδα, δεν βγαίνει κάτι το ξεκάθαρο. Και ενώ η δίκη στην Κωνσταντινούπολη συνεχίζεται ετοιμάζεται αναφορά εμπειρογνώμονα.

Πλαστά τα δακτυλικά αποτυπώματα

Σύμφωνα με την αναφορά αυτή, τα δακτυλικά αποτυπώματα στο διαβατήριο και η υπογραφή της Αφροδίτης στο έγγραφο είναι πλαστά

Με εγκληματική έρευνα που γίνεται, τελικά γίνεται αντιληπτό πως οι υπογραφές σε πολλά έγγραφα υποτίθεται παρμένα από το κράτος, είναι πλαστές. Μεταξύ αυτών των εγγράφων υπάρχουν και έγγραφα που βγήκαν από την Αστυνομία Κωνσταντινούπολης. Σε αυτό λοιπόν το σημείο αρχίζει η σχέση της εταιρίας Αρχιμήδης με τον Κοζακτσίογλου. Διότι πλαστά έγγραφα που λήφθησαν από την αστυνομία, είναι από την περίοδο που ο Κοζακτσίογλου ήταν αστυνομικός διευθυντής Κωνσταντινούπολης. Μάλιστα ο εμπειρογνώμονας που διόρισε το δικαστήριο εντόπισε πως την ίδια εποχή σχηματίστηκαν και άλλα έγγραφα με αναδρομική ημερομηνία.

Μια άλλη περίοδος στην οποία συναντώνται πάλι ο Κοζακτσίογλου και η εταιρία Αρχιμήδης είναι η περίοδος μετά την 12/9/1980. Μετά από την δολοφονία των συνεταίρων της Αρχιμήδης και την ελλείψει κληρονόμων κατάσχεση της περιουσίας της με πλαστά έγγραφα, εμφανίζονται κληρονόμοι στην Μερσίνα και μεταφέρουν την υπόθεση στα δικαστήρια. Μια άλλη λεπτομέρεια είναι πως όταν διεξάγεται η έρευνα και ανοίγει η υπόθεση, ο Κοζακτσίογλου είναι νομάρχης Κωνσταντινούπολης. Γνωστή επίσης είναι η στενή σχέση που είχαν τότε οι Ερντογάν Ντεμιρορέν και Κοζακτσίογλου. Ο γιός του Χαϊρί Κοζακτσίογλου για πολλά χρόνια δούλεψε με υψηλό μισθό στον όμιλο εταιριών Ντεμιρορέν.Εργαζόταν στον ίδιο όροφο με τον Ερντογάν Ντεμιρορέν. Μάλιστα άτομο της οικογένειας Ντεμιρορέν που συναντήσαμε, μας είπε πως παρά το ότι ο Φερχάν Κοζακτσίογλου δεν ερχόταν στην δουλειά, είχε γραφείο και πληρωνόταν για πολλά χρόνια με υψηλό μισθό.

Εφ. Ταράφ 26/5/2013

Μεχμέτ Μπαρανσού

Τουρκικά Νέα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This