Κόλαση σε ματς ποδοσφαίρου: Πυροβολισμοί και μαχαιρώματα με νεκρούς και τραυματίες (video)

Must Read

Τρεις νεκροί και δέκα τραυματίες, μεταξύ αυτών και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σέλτικ Εμίλιο Ιζαγκουίρε, είναι ο απολογισμός των συγκρούσεων μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων στην Ονδούρα.

Τα επεισόδια ξέσπασαν μέσα και έξω από το γήπεδο όπου επρόκειτο να διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Ολύμπια και Μοτάγκουα στην πρωτεύουσα Τεκυσιγκάλπα.

Ο 33χρονος Ιζαγκουίρε ήταν ένας από τους τρεις παίκτες που τραυματίστηκαν όταν οπαδοί πέταξαν πέτρες στο λεωφορείο της ομάδας της Μοτάγκουα, έξω από το γήπεδο.

Σε κρίσιμη κατάσταση

Ο ίδιος πόσταρε μια φωτογραφία του γράφοντας ότι τραυματίστηκε όταν ένα τζάμι έσπασε και τον χτύπησε στο μάτι, προσθέτοντας πάντως πως δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Τελικά τα επεισόδια διαλύθηκαν όταν επενέβη η αστυνομία χρησιμοποιώντας δακρυγόνα.
«Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά ακόμα έχουν τραύματα από πυροβολισμούς και μαχαιρώματα. Μεταξύ τους είναι και ένα μικρό αγόρι. Η κατάσταση τριών από τους τραυματίες είναι κρίσιμη», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του τοπικού νοσοκομείου, Λόρα Σχόνερ.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=z4coN0jkoH0

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This