Σάββατο 24/7/2021

Ξέχασαν ιατρικό εργαλείο 30 εκατοστών στο στομάχι γυναίκας!

Τούρκοι «ντόκτορες» εν δράσει!

Μια ιατρική «σπάτουλα» μήκους 30 cm η οποία χρησιμοποιείται στα χειρουργεία, ξεχάστηκε στην κοιλιά της Fatma Soylu, η οποία είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον σπλήνα στην Κωνσταντινούπολη το 2015.

Η γυναίκα έκανε αγωγή και κέρδισε αποζημίωση από το τουρκικό υπουργείο υγείας 82.000 τουρκικές λίρες. Το Υπουργείο Υγείας πλήρωσε τα χρήματα στη Soylu και μήνυσε τον γιατρό και τη νοσοκόμα που πραγματοποίησαν τη χειρουργική επέμβαση, για να δώσουν με τη σειρά τους το ποσό της αποζημίωσης στο υπουργείο.

Μάλιστα, από το νοσοκομείο και πριν αποδειχθεί η αμέλεια των γιατρών, κατηγορούσαν τη γυναίκα ότι υπερβάλει και της έκαναν συστάσεις να πάει σε ψυχολόγο!

nb keimeno tourkia spatoula

Η 41χρονη (τώρα) πήγε στο Νοσοκομείο Haseki  Κωνσταντινούπολης πριν 6 χρόνια λόγω κοιλιακού πόνου και διαπιστώθηκε ότι έχει ρήξη σπλήνα. Χειρουργήθηκε και πήρε εξιτήριο 3 ημέρες αργότερα.

Η Soylu ένιωθε σε έντονο πόνο και δεν μπορούσε να περπατήσει και πήγε ξανά στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί είπαν ότι ο μετεγχειρητικός πόνος ήταν φυσιολογικός και την έδιωξαν.

Προσπαθώντας να αντέξει τον πόνο για 42 ημέρες, η (τότε) 35χρονη πήγε ξανά στο νοσοκομείο όταν άρχισε να έχει προβλήματα αναπνοής. Υποβλήθηκε σε υπέρηχο ο οποίος έδειξε ένα μεταλλικό αντικείμενο στο στομάχι της!

nb keimeno tourkia spatoula1

«Δύο τρεις χειρουργοί ήρθαν σε μένα αμέσως και μου είπαν θα κάνουμε μια άλλη μικρή επέμβαση, ένα μικρό όργανο ξεχάστηκε μέσα. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα που θα επηρεάσει την υγεία σας, μου είπαν. Αλλά στο μεταξύ, ούτε μια συγγνώμη ούτε κάτι σαν έχετε υποφέρει τόσο πολύ και  φταίμε εμείς, ζητούμε συγγνώμη. Απλώς προσπάθησαν βιαστικά να με βάλουν στο χειρουργείο», είπε η Soylu.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ