«Λουτρό» αίματος στη Ρώμη: Σκότωσε δύο ανήλικα αδέρφια κι έναν ηλικιωμένο και αυτοκτόνησε! (video)

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος δράστης αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Must Read

Θανάσιμα τραυματίστηκαν δύο ανήλικα αδέλφια, ηλικίας 3 και 8 ετών, και ένας 84χρονος άνδρας, όταν ένας 34χρονος άνοιξε πυρ στην πόλη Aρδέα, 35 χιλιόμετρα από τη Ρώμη και, κατόπιν, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Μαριάνο Σαβαρέζε, ο δολοφόνος και αυτόχειρας είχε συγγενική σχέση και με τα τρία θύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ τα δύο αδέλφια, τα οποία έπαιζαν σε πάρκο κοντά στην αυλή του σπιτιού τους, υπέκυψαν στα τραύματά τους στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με ελικόπτερο, ενώ ο ηλικιωμένος άνδρας δέχθηκε πυρά ενώ έκανε βόλτα με το ποδήλατό του. Όσο, για τον δράστη, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, μετά τους πυροβολισμούς ταμπουρώθηκε σπίτι του.

Σύμφωνα με τους περίοικους ο 34χρονος, για τον οποίο ακολούθησε, κατόπιν, διαπραγμάτευση για την παράδοσή του στις Αρχές, με τη μητέρα του να βοηθά τους αστυνομικούς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του, ήταν γνωστός για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και είχε επιδείξει και στο παρελθόν εχθρική συμπεριφορά. Ωστόσο, όταν, λίγο πριν τις 4:00 το απόγευμα (ώρα Ιταλίας), οι καραμπινιέροι έκαναν έφοδο στο σπίτι του δράστη, διαπίστωσαν ότι είχε αυτοκτονήσει.

  • Δείτε πλάνα από το σημείο:

https://youtu.be/G8PaOUjTDNw

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This