Καταδικάστηκε σε θάνατο ο «δολοφόνος του Tinder» που έκανε… κομματάκια 24χρονη

Ένοχη και η σύντροφός του

Must Read

Σε θανατική ποινή καταδικάστηκε ο «δολοφόνος του Tinder», όπως έγινε γνωστός ο Ομπρι Τρέιλ, ο οποίος έκοψε σε 14 κομμάτια μια 24χρονη γυναίκα από τη Νεμπράσκα, επειδή αρνήθηκε να συμμετάσχει στα αρρωστημένα σεξουαλικά γούστα του ίδιου και της συντρόφου του.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τόσο τον 54χρονο δράστη όσο και την 25χρονη σύντροφό του Μπέιλι Μπόσγουελ για τη δολοφονία και τον διαμελισμό της 24χρονης Σίντνεϊ Λουφ το 2017. Το ζευγάρι είχε προσελκύσει το θύμα, μέσω του dating app Tinder, με σκοπό να συμμετάσχει στο swinger lifestyle του, αλλά και στις απάτες που διοργάνωνε εις βάρος αντικέρ.

Μπέιλι Μπόσγουελ

Οπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Τρέιλ, η Λουφ αντέδρασε και εκείνος, ανησυχώντας μήπως τους καταγγείλει στις Αρχές τη σκότωσε με ηλεκτρικό καλώδιο. «Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα το έλεγε σε κόσμο, αν την άφηνα να φύγει» ομολόγησε ο Τρέιλ, ο οποίος με τη βοήθεια της Μπόσγουελ διαμέλισε την άτυχη κοπέλα σε 14 κομμάτια, τα οποία έβαλαν σε δύο σακούλες σκουπιδιών που πέταξαν στον δρόμο.

Ο καθ’ ομολογία δράστης, ο οποίος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα στη φυλακή εν αναμονή της δίκης του, επιμένει, ωστόσο, ότι η Μπόσγουελ είναι αθώα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This