Μεγάλο αφιέρωμα του CNN στον… Λευκό Οίκο της Ελλάδας!

Η υπέρκομψη Μαρέβα έκανε και πάλι τα «μαγικά» της, διαμορφώνοντας μοναδικά τον εσωτερικό διάκοσμο του Μεγάρου Μαξίμου

Must Read

Εθνικά υπερήφανους μας κάνει για μια ακόμη φορά το πρωθυπουργικό μας ζεύγος, καθώς, για πρώτη φορά στην ιστορία, το Μέγαρο Μαξίμου λαμβάνει την θέση που του αξίζει, αναγνωριζόμενο επίσημα ως ο… Λευκός Οίκος της Ελλάδας!    

Το πραγματικά… συγκινητικό άρθρο του CNN.com, πέρα από την εντυπωσιακή φωτογράφηση του εσωτερικού διακόσμου του μεγάρου (ή «έπαυλη» Μαξίμου, όπως αναγράφεται  φαρδιά πλατιά στον τίτλο του άρθρου), φιλοξενεί και δηλώσεις της… πάντα υπέρκομψης Μαρέβας, την οποία η νεαρή αρθρογράφος Jacqui Palumbo αποκαλεί «πρώτη κυρία», κατά τα αμερικανικά πρότυπα.

Συγκεκριμένα, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη εξομολογείται στο -διψασμένο για κάτι τέτοια- κοινό της, πως, ένεκα του γεγονότος πως η πανδημία περιόρισε αισθητά τις επισκέψεις διαφόρων καλεσμένων στο Μαξίμου, η ίδια βρήκε την ευκαιρία να προχωρήσει σε ανακαίνιση, βασισμένη, φυσικά, στο άψογο γούστο που την διακρίνει. «Κάνε ό,τι σου αρέσει», της είπε ο ηγέτης μας, ενθουσιασμένος από την ιδέα της, «αλλά πρόσεξε να μην κοστίσει ούτε σεντ στο ελληνικό κράτος», τη νουθέτησε, προλαβαίνοντας το «κακό» (όχι σαν κάτι άλλους, κατά… Βρετανία μεριά).

Φύλακας του χώρου

Καταλήγοντας, η Μαρέβα επισημαίνει πως, αυτό που κατάφερε ως «φύλακας» του χώρου, με το… μοναδικό άγγιγμά της, είναι «ένας συνδυασμός της ελληνικής τέχνης και κουλτούρας με το προσωπικό στυλ της ίδιας και, φυσικά, του πρωθυπουργού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This