Γαλλία: Η Disneyland Paris άνοιξε ξανά τις πύλες της για το κοινό! (video)

Οι... αγκαλιές με τους ήρωες της Disney απαγορεύονται προσωρινά

Must Read

Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην κανονικότητα για τη Γαλλία, καθώς πέρα από το «πέταγμα» της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους και την άρση απαγόρευσης της κυκλοφορίας που θα ισχύουν από τις 20 Ιουνίου, την Πέμπτη 17/6 άνοιξε και πάλι τις πύλες του για το κοινό το δημοφιλές θεματικό πάρκο της Disneyland Paris (πρώην Euro Disney)!

Έχοντας παραμείνει κλειστό για σχεδόν οκτώ μήνες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το περίφημο θεματικό πάρκο στο Παρίσι άνοιξε και πάλι τις πόρτες του, με τους υπεύθυνους να εφαρμόζουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να εμποδίσουν τη διασπορά του ιού. Έτσι, εργαζόμενοι του πάρκου, ντυμένοι ως οι αγαπημένοι χαρακτήρες της Ντίσνεϊ (Μίκι Μάους, Μίνι Μάους, Γκούφι, κ.ά.), ήταν μεν διαθέσιμοι για φωτογραφίες με τους επισκέπτες, τηρώντας, ωστόσο, τις απαραίτητες… αποστάσεις.

https://twitter.com/audricaliter/status/1405576603292168193

Σύμφωνα με τους αναθεωρημένους κανόνες του πάρκου, «οι στενές διαδράσεις, μεταξύ αυτών οι αγκαλιές, θα απαγορεύονται προσωρινά». Επιπλέον, οι επισκέπτες άνω των 6 ετών θα απαιτείται να φορούν μάσκες.

Στιγμή ορόσημο για τον τουριστικό κλάδο

Η Νατάσα Ραφάλσκι, διευθύνουσα σύμβουλος της Disneyland Paris, δήλωσε πως η επαναλειτουργία του πάρκου αποτελεί μια στιγμή ορόσημο για τον τουριστικό κλάδο και τον τομέα της φιλοξενίας στη Γαλλία, που αναδύεται από την πανδημία. «Όλοι μας περιμέναμε με ανυπομονησία αυτή τη στιγμή», δήλωσε. «Εστιατόρια, ξενοδοχεία, θεματικά πάρκα, οι άλλοι χώροι του κλάδου φιλοξενίας, είναι απαραίτητοι στη ζωή του γαλλικού λαού», δήλωσε με νόημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This