Πέμπτη 29/7/2021

Γαλλία: Η Disneyland Paris άνοιξε ξανά τις πύλες της για το κοινό! (video)

Οι... αγκαλιές με τους ήρωες της Disney απαγορεύονται προσωρινά

Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην κανονικότητα για τη Γαλλία, καθώς πέρα από το «πέταγμα» της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους και την άρση απαγόρευσης της κυκλοφορίας που θα ισχύουν από τις 20 Ιουνίου, την Πέμπτη 17/6 άνοιξε και πάλι τις πύλες του για το κοινό το δημοφιλές θεματικό πάρκο της Disneyland Paris (πρώην Euro Disney)!

Έχοντας παραμείνει κλειστό για σχεδόν οκτώ μήνες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το περίφημο θεματικό πάρκο στο Παρίσι άνοιξε και πάλι τις πόρτες του, με τους υπεύθυνους να εφαρμόζουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να εμποδίσουν τη διασπορά του ιού. Έτσι, εργαζόμενοι του πάρκου, ντυμένοι ως οι αγαπημένοι χαρακτήρες της Ντίσνεϊ (Μίκι Μάους, Μίνι Μάους, Γκούφι, κ.ά.), ήταν μεν διαθέσιμοι για φωτογραφίες με τους επισκέπτες, τηρώντας, ωστόσο, τις απαραίτητες… αποστάσεις.

Σύμφωνα με τους αναθεωρημένους κανόνες του πάρκου, «οι στενές διαδράσεις, μεταξύ αυτών οι αγκαλιές, θα απαγορεύονται προσωρινά». Επιπλέον, οι επισκέπτες άνω των 6 ετών θα απαιτείται να φορούν μάσκες.

Στιγμή ορόσημο για τον τουριστικό κλάδο

Η Νατάσα Ραφάλσκι, διευθύνουσα σύμβουλος της Disneyland Paris, δήλωσε πως η επαναλειτουργία του πάρκου αποτελεί μια στιγμή ορόσημο για τον τουριστικό κλάδο και τον τομέα της φιλοξενίας στη Γαλλία, που αναδύεται από την πανδημία. «Όλοι μας περιμέναμε με ανυπομονησία αυτή τη στιγμή», δήλωσε. «Εστιατόρια, ξενοδοχεία, θεματικά πάρκα, οι άλλοι χώροι του κλάδου φιλοξενίας, είναι απαραίτητοι στη ζωή του γαλλικού λαού», δήλωσε με νόημα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ