Φλόριντα: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κόσμο στο Pride Parade, σκοτώνοντας συμμετέχοντα!

Must Read

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και ένας ακόμη τραυματίστηκε, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πλήθος που συμμετείχε στο Pride Parade της νότιας Φλόριντα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος του Φορτ Λόντερντεϊλ, Ντιν Τραντάλις, έκανε λόγο για εσκεμμένη επίθεση, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, ο οδηγός επιτάχυνε ξαφνικά πριν πέσει πάνω στον κόσμο. «Η παρέλαση μόλις είχε ξεκινήσει και άνθρωποι έπαιρναν θέση και ετοιμάζονταν να προχωρήσουν, όταν, ξαφνικά, ένα λευκό όχημα έπεσε στον κόσμο και παραλίγο να χτυπήσει το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν η βουλευτής Γουάσερμαν Σουλτζ», συμπλήρωσε ο δήμαρχος της πόλης.

Από την πλευρά του, ο Τζάστιν Νάιτ, επικεφαλής της χορωδίας γκέι ανδρών του Φορτ Λοτερντέιλ, δήλωσε ότι, τόσο ο οδηγός, όσο και εκείνοι που τραυμάτισε, τον έναν θανάσιμα, ήταν μέλη της οικογένειας της χορωδίας. «Από όσο γνωρίζω, δεν ήταν μια επίθεση στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα», συμπλήρωσε.

Ο αστυνομικός Άλι Άνταμσον δήλωσε ότι οι τοπικές αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, με τη συνδρομή του FBI, χωρίς να αποκλείεται ότι επρόκειτο για εσκεμμένη επίθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This