«Πράσινο φως» από τον Ερντογάν για τουρκική βάση στο Αζερμπαϊτζάν!

Για τα καλά βάζει πόδι στον Καύκασο η Άγκυρα

Must Read

Το πόσο στενές είναι οι σχέσεις Τουρκίας-Αζερμπαϊτζάν αποδείχτηκε περίτρανα και στον πόλεμο με την Αρμενία, με τους Τούρκους και τον ίδιο τον Ερντογάν να βοηθάει με κάθε τρόπο και μέσο τα αδέρφια του, τους Αζέρους.

Κατά το πρόσφατο ταξίδι του σουλτάνου στο Μπακού φαίνεται να δόθηκε το πράσινο φως για την δημιουργία τουρκικής βάσης στο Αζερμπαϊτζάν. Την είδηση έκανε γνωστή η τουρκική Haberler, γράφοντας ότι η συμφωνία υπογράφηκε στην πόλη Σούσα. Μάλιστα ο Ερντογάν όταν ρωτήθηκε για το θέμα, απάντησε:

«Αυτό το θέμα δεν είναι εκτός των προβλέψεων της Συμφωνίας. Θα εξεταστεί περαιτέρω. Οι διαπραγματεύσεις που θα διεξαχθούν μεταξύ των Ιλχάμ Αλίγιεφ και Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς και εκείνες που θα κάνουμε εμείς, μπορούν να αποτελέσουν έναυσμα για την πορεία αυτού του θέματος».

Να σημειωθεί ότι ο Ερντογάν έχει εκφράσει την επιθυμία για τουρκικό προξενείο στη Σούσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This