Ο Ερντογάν ετοιμάζει διώξεις στον Μπαγκς Μπάνι, τα Χελωνονιτζάκια και τον Ποπάυ!

Must Read

Έλεγχο στα ξένα κινούμενα σχέδια που μεταγλωττίζονται στα τουρκικά άρχισε να κάνει η Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της γειτονικής χώρας, καθώς φαίνεται να εκτιμά πως ορισμένα από αυτά ενθαρρύνουν επιθετική συμπεριφορά σε παιδιά.

Το γεγονός πως η Τουρκία θέλει να έχει έναν έλεγχο σχετικά με το τι εικόνες βλέπουν τα παιδιά της δεν είναι παράξενο. Μάλλον κάθε κράτος θα έπρεπε να έχει αρμόδιους για την διαπαιδαγώγηση των ανηλίκων και εκτός των σχολείων. Το παράξενο είναι πως μέσα στα κινούμενα σχέδια που προσπαθεί να λογοκρίνει είναι ο Bugs Bunny, τα Χελωνονιτζάκια και ο Ποπάυ!

Στο τελευταίο τεύχος του μηνιαίου περιοδικού της Aile (Οικογένεια), υποστηρίζεται η άποψη ότι κάποια καρτούν και οι ιστορίες τους εμπνέουν την ιδέα ότι «όλα είναι δίκαια στην επιδίωξη της νίκης επί του κακού».

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων «αυτοί οι χαρακτήρες ανταμείβονται μετά από πράξεις βίας, που οδηγούν τα παιδιά στο συμπέρασμα ότι η βία είναι αποδεκτή».

Το περιοδικό υποστηρίζει ακόμη ότι ορισμένα κινούμενα σχέδια έρχονται σε αντίθεση με τα «εθνικά και θρησκευτικά συναισθήματα».

Σημειώνεται ότι η Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, η οποία εισπράττει τεράστια κονδύλια χρηματοδότησης , είναι υπό τον άμεσο έλεγχο του Ερντογάν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This