«Ροζ» σκάνδαλο με τον Βρετανό υπουργό Υγείας: Παθιασμένα φιλιά με τη φίλη της γυναίκας του!

Τον έκαναν «τσακωτό» οι κάμερες ασφαλείας του γραφείου του

Must Read

Χαμός στη Βρετανία με την απιστία του υπουργού Υγείας Ματ Χάνκοκ, που τον έπιασαν οι κάμερες ασφαλείας που ήταν τοποθετημένες στο γραφείο του, να φιλάει παθιασμένα στο διάδρομο την βοηθό του! Τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα The Sun.

Ο Χάνκοκ γνώρισε την ερωμένη του Τζίνα Κολανταντζέλο στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης όπου συνεργάστηκαν για το φοιτητικό ραδιόφωνο και διατήρησαν φιλία τόσο με τον ίδιο, όσο και με την γυναίκα του Μάρθα, με την οποία έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά. Να σημειωθεί ότι και η Τζίνα είναι παντρεμένη και εργάζεται ως διευθύντρια επικοινωνίας στην επιχείρηση του πάμπλουτου συζύγου της «Oliver Bonas».

Μετά την δημοσιοποίηση της παράνομης σχέσης του ο υπουργούς Υγείας ζήτησε συγνώμη επειδή… παραβίασε τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης! Πάντως ο Μπόρις Τζόνσον δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να τον αποπέμψει και θεωρεί ότι το θέμα έχει τελειώσει από τη στιγμή που ο Χάνκοκ ζήτησε συγνώμη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This