Τρίτη 27/7/2021

Η σουλτάνα Εμινέ σε ρόλο… Αντουανέτας: «Οι πολίτες να μειώσουν τις μερίδες στο φαγητό τους»!

Και ενώ οι Τούρκοι ξύπνησαν και είχαν γίνει αυξήσεις 15% στο ρεύμα, 12% στο φυσικό αέριο, 15% στα γαλακτοκομικά  και 8,5% στο υγραέριο!

Ενώ ο Ταγίπ Ερντογάν και όλο του το σόι διάγουν βίο… σουλτανικό, ο λαός πεινάει και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, καθώς μόλις το πρωί της Παρασκευής ξύπνησαν και είχαν γίνει αυξήσεις 15% στο ρεύμα, 12% στο φυσικό αέριο, 15% στα γαλακτοκομικά  και 8,5% στο υγραέριο!

Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία, αλλά η σουλτάνα Εμινέ Ερντογάν παριστάνει την Μαρία Αντουανέτα και καλεί τον κόσμο να… μειώσει τις μερίδες φαγητού! Απίστευτα προκλητική η σουλτανοσύζυγος στην ομιλία της σε εκδήλωση που διοργάνωσε το τουρκικό υπουργείο Γεωργίας με τίτλο «Προστατέψτε το τραπέζι σας».

Η Εμινέ δήλωση δημοσίως: «Ας φτιάξουμε μία λίστα πριν πάμε για ψώνια. Ας μειώσουμε τις μερίδες μας. Ας σταματήσουμε να μαζεύουμε τρόφιμα που ξέρουμε ότι θα χαλάσουν και ας παίρνουμε μόνο ό, τι χρειαζόμαστε»!

Φυσικά η Εμινέ κοροϊδεύει τον τουρκικό λαό, όταν η ίδια και η οικογένειά της ζουν στο χρυσό παλάτι που έφτιαξε ο ημιπαράφρον σύζυγός της.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ