Πέθανε σε ηλικία 78 ετών η θρυλική Ιταλίδα τηλεπερσόνα Ραφαέλα Καρά! (video)

Όσοι κάποτε τραγουδούσαν «Σκόπια σκόπια μισκό» την θυμούνται πολύ καλά!

Must Read

Πέθανε σε ηλικία 78 ετών η διάσημη Ιταλίδα τηλεπαρουσιάστρια, τραγουδίστρια  και ηθοποιός Ραφαέλα Καρά, μετά από τη σύντομη μάχη της με ασθένεια, την οποία η ίδια προτίμησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Γεννημένη στις 18 Ιουνίου του 1943 στην Μπολόνια, η Ραφαέλα Ρομπέρτα Πελόνι, ευρύτερα γνωστή με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Ραφαέλα Καρά, έκανε καριέρα ως παρουσιάστρια, τραγουδίστρια και ηθοποιός, η οποία στις δεκαετίες του ’70 και του ’80 είχε αφήσει εποχή με το χαρακτηριστικό χτένισμά της και το… αχαλίνωτο σεξαπίλ της (Ιταλίδα γαρ)!

Η Ραφαέλα Καρά γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία ως παρουσιάστρια μουσικοχορευτικών εκπομπών, τόσο στην πατρίδα της, την Ιταλία, όσο και στην Ισπανία και σε χώρες της Λατινικής Αμερικής. Η πρώτη της επιτυχία ήταν το τραγούδι «Tuca Tuca», σύνθεση του για χρόνια συνεργάτη και συντρόφου της Gianni Boncompagni, ενώ το πασίγνωστο «A far l’amore comincia tu» αποτέλεσε και τη μοναδική της είσοδο στα βρετανικά charts, υπό τον τίτλο «Do it, Do it Again».

  • Δείτε ένα μίνι αφιέρωμα από εμφανίσεις της στο TVE:

To 1969, χάρη στην επιτυχημένο της τηλεοπτικό σόου «Io Agata e tu» η Ραφαέλα Καρά έκανε μόδα έναν νέο τύπο μοντέρνου και εκρηκτικού showgirl, ενώ μέσα στη δεκαετία του ’70 έγινε γνωστή και στην Ισπανία, με τη μεγάλη επιτυχία των τραγουδιών της εκεί να πείθουν την κρατική ισπανική τηλεόραση TVE να της προσφέρει τη δική της εκπομπή με τίτλο «Η ώρα της Ραφαέλα».

Ως ηθοποιός, η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας της ήταν όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία «Το Εξπρές του Φον Ράιαν» (Von Ryan’s Express, 1965), στο πλευρό τον Φρανκ Σινάτρα και Τρέβορ Χάουαρντ.

  • Δείτε την πλέον χιλιοτραγουδισμένη επιτυχία της καριέρας της:

https://youtu.be/mb5_5oErVi8

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This