Η στιγμή της δολοφονίας του Προέδρου της Αϊτής (video)

Βυθίζεται στο χάος και τη βία η φτωχή χώρα της Καραϊβικής

Must Read

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει την στιγμή της δολοφονικής επίθεσης στην οικία του Προέδρου της Αϊτής, Ζοβενέλ Μοΐζ. Τις εικόνες απαθανατίζει γείτονας και έχουν καταγραφεί οι δράστες, με όπλα στα χέρια, να εισβάλλουν γύρω στη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην κατοικία του Προέδρου.

Ο 53χρονος Πρόεδρος τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ πυρά δέχθηκε και η Πρώτη Κυρία, που νοσηλεύεται τραυματισμένη. Ο Ζοβενέλ Μοΐζ είχε το τελευταίο διάστημα έντονη αντιπαράθεση με την αντιπολίτευση, που τον κατηγορούσε για την παραμονή στην εξουσία για πέμπτη φορά, αλλά και για νοθεία στις εκλογές του 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=cGKynTGtVJs

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This