Κυριακή 25/7/2021

Μπιλ Γουίσε: O άνθρωπος που είδε τα καζάνια της κόλασης

Ο Μπιλ Γουίσε αποκάλυψε πώς βρέθηκε για 23 λεπτά στην κόλαση και πάλεψε με δαίμονες.

«Απόδραση» από τα καζάνια της κόλασης υποστηρίζει ότι έκανε ένας Αμερικανός, ο οποίος ισχυρίζεται ότι πέθανε για 23 λεπτά και περιγράφει όσα έζησε στον κάτω κόσμο.

Ο Μπιλ Γουίσε, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο TCT, αποκάλυψε ότι είχε εξωσωματική εμπειρία, όταν ένα βράδυ ξύπνησε για να πιει νερό.

Όπως είπε, αισθάνθηκε να τον τραβάει κάποιος από το σώμα του και να τον σέρνει στην κόλαση μέσω ενός μακρύ, σκοτεινού τούνελ. «Αισθανόμουν όλο και πιο πολλή ζέστη και προσγειώθηκα σε ένα πέτρινο πάτωμα, σε κελί φυλακής της κόλασης. Υπήρχαν πέτρινοι τοίχοι, σίδερα. Έμοιαζε περισσότερο με μπουντρούμι. Ένα βρομερό μπουντρούμι, γεμάτο καπνό» αναφέρει για την εξωσωματική εμπειρία που βίωσε τον Νοέμβριο του 1998 και για την οποία έχει γράψει και βιβλίο.

«Η ζέστη ήταν τόσο ανυπόφορη, που αναρωτιόμουν πώς γίνεται να είμαι ζωντανός. Γιατί είμαι εδώ; Πώς ήρθα εδώ;» πρόσθεσε. Δεν ήταν όμως ο μόνος εκεί, αφού -όπως λέει- συνάντησε δύο γιγάντιους δαίμονες, με άγρια συμπεριφορά μέσα στο κελί, οι οποίοι βλαστημούσαν. «Και μετά έστρεψαν όλο το μίσος που είχαν για τον Θεό επάνω μου. Ο ένας δαίμονας με σήκωσε και με πέταξε στον τοίχο. Ένιωσα κόκαλα να σπάνε. Ξέρω ότι τα πνεύματα δεν έχουν κόκαλα, αλλά έτσι ένιωσα. Ο άλλος δαίμονας έβαλε τα νύχια του στο στήθος μου και μου έσκισε τη σάρκα» διηγήθηκε, προσθέτοντας ότι στη φυλακή αυτή είδε να καίγονται και να ουρλιάζουν εκατοντάδες άνθρωποι. Δεν διευκρίνισε, ωστόσο, πώς επανήλθε στη ζωή και αν υπάρχει κάποια ιατρική εξήγηση πίσω από τον ολιγόλεπτο θάνατό του.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ