Μπιλ Γουίσε: O άνθρωπος που είδε τα καζάνια της κόλασης

Ο Μπιλ Γουίσε αποκάλυψε πώς βρέθηκε για 23 λεπτά στην κόλαση και πάλεψε με δαίμονες.

Must Read

«Απόδραση» από τα καζάνια της κόλασης υποστηρίζει ότι έκανε ένας Αμερικανός, ο οποίος ισχυρίζεται ότι πέθανε για 23 λεπτά και περιγράφει όσα έζησε στον κάτω κόσμο.

Ο Μπιλ Γουίσε, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο TCT, αποκάλυψε ότι είχε εξωσωματική εμπειρία, όταν ένα βράδυ ξύπνησε για να πιει νερό.

Όπως είπε, αισθάνθηκε να τον τραβάει κάποιος από το σώμα του και να τον σέρνει στην κόλαση μέσω ενός μακρύ, σκοτεινού τούνελ. «Αισθανόμουν όλο και πιο πολλή ζέστη και προσγειώθηκα σε ένα πέτρινο πάτωμα, σε κελί φυλακής της κόλασης. Υπήρχαν πέτρινοι τοίχοι, σίδερα. Έμοιαζε περισσότερο με μπουντρούμι. Ένα βρομερό μπουντρούμι, γεμάτο καπνό» αναφέρει για την εξωσωματική εμπειρία που βίωσε τον Νοέμβριο του 1998 και για την οποία έχει γράψει και βιβλίο.

«Η ζέστη ήταν τόσο ανυπόφορη, που αναρωτιόμουν πώς γίνεται να είμαι ζωντανός. Γιατί είμαι εδώ; Πώς ήρθα εδώ;» πρόσθεσε. Δεν ήταν όμως ο μόνος εκεί, αφού -όπως λέει- συνάντησε δύο γιγάντιους δαίμονες, με άγρια συμπεριφορά μέσα στο κελί, οι οποίοι βλαστημούσαν. «Και μετά έστρεψαν όλο το μίσος που είχαν για τον Θεό επάνω μου. Ο ένας δαίμονας με σήκωσε και με πέταξε στον τοίχο. Ένιωσα κόκαλα να σπάνε. Ξέρω ότι τα πνεύματα δεν έχουν κόκαλα, αλλά έτσι ένιωσα. Ο άλλος δαίμονας έβαλε τα νύχια του στο στήθος μου και μου έσκισε τη σάρκα» διηγήθηκε, προσθέτοντας ότι στη φυλακή αυτή είδε να καίγονται και να ουρλιάζουν εκατοντάδες άνθρωποι. Δεν διευκρίνισε, ωστόσο, πώς επανήλθε στη ζωή και αν υπάρχει κάποια ιατρική εξήγηση πίσω από τον ολιγόλεπτο θάνατό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This