Τελεσίγραφο των Ταλιμπάν στους τούρκους για να εκαταλείψουν το Αφγανιστάν

Αρνήθηκαν κάθε συνδιαλλαγή με την Τουρκία!

Must Read

Μπορεί η Τουρκία να «λογαριάζει με τους Αμερικανούς» για να καταλάβει το διεθνές αεροδρόμιο της Καμπούλ, ένα σημείο – κλειδί το οποίο η Τουρκία το χρειάζεται όπως έχουμε αποκαλύψει για να έχει αδιάλειπτη πρόσβαση στην πρώτη ύλη παραγωγής ηρωίνης, οι Ταλιμπάν φαίνεται όμως ότι έχουν αντίθετη γνώμη. Και φαίνεται ότι αυτοί είναι ο «ξενοδόχος».

Οι Αφγανοί μαχητές όχι μόνο απέρριψαν την χείρα φιλίας που έτεινε δόλια η Τουρκία προκειμένου να τους εξαπατήσει για να αποδεχθούν την παρουσία της, αλλά έστειλαν και τελεσίγραφο με το οποίο προειδοποιούν ότι εάν δεν αποχωρήσουν άμεσα οι τούρκοι στρατιώτες, το Αφγανιστάν θα γίνει ο τάφος τους.

Προηγουμένως, η Τουρκία για να κάμψει τις αντιδράσεις των Ταλιμπάν, είχε εγγυηθεί πως δεν πρόκειται να κάνει καμιά μονομερή ενέργεια εάν δεν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη τους! Αυτό είναι ενδεικτικό του πόσο θέλει η Τουρκία να εγκαθιδρυθεί στη χώρα, γεγονός καταστροφικό για την Ελλάδα αφού θα της δώσει κάποια δισεκατομμύρια ετησίως λόγω του εμπορίου της ηρωίνης, που εξασφαλίζει στην Τουρκία πακτωλό μαύρου χρήματος και να εξαγοράζει δυτικούς αξιωματούχους.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες εβδομάδες, υπάρχει μαζική αποχώρηση και παράδοση αφγανών στρατιωτών οι οποίοι είτε παραδίδονται μαζί με τον οπλισμό τους στους Ταλιμπάν, είτε εγκαταλείπουν τον οπλισμό τους και διαφεύγουν στο Τατζικιστάν και στο Ιράν. Γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι Ταλιμπάν θα είναι κυρίαρχη δύναμη στην χώρα και σίγουρα η Τουρκία θα πρέπει να σκεφτεί δίπλα τις ενέργειες της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This