Νέα αρχή στις σχέσεις Γερμανίας-ΗΠΑ μετά την συνάντηση Μπάιντεν με την Μέρκελ (video)

Στον ρόλο της Αμερικής στην οικοδόμηση μιας ελεύθερης και δημοκρατικής Γερμανίας μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, αναφέρθηκε η Καγκελάριος

Must Read

Στο τελευταίο της ταξίδι στην Ουάσιγκτον ως καγκελάριος, η Άγκελα Μέρκελ έγινε δεκτή από τον Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο περίπου στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

«Η συνεργασία μεταξύ των ΗΠΑ και της Γερμανίας είναι ισχυρή και ελπίζουμε να την συνεχίζουμε, πιστεύω ότι θα το κάνουμε» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά την έναρξη της συνάντησής τους, που κράτησε πάνω από μία ώρα. Και αποκάλεσε την Μέρκελ «καλή φίλη, προσωπική φίλη και φίλη των Ηνωμένων Πολιτειών».

«Εκτιμώ τη φιλία» ήταν η απάντηση της Καγκελαρίου, που αναφέρθηκε εκτενώς στον ρόλο της Αμερικής στην οικοδόμηση μιας ελεύθερης και δημοκρατικής Γερμανίας μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μετά τις συνομιλίες και την κοινή συνέντευξη Τύπου η Μέρκελ και ο σύζυγός της θα παραβρεθούν στο δείπνο που παραθέτει το ζεύγος Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο.

Η επίσκεψη Μέρκελ έχει στόχο να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή στις σχέσεις Γερμανίας-ΗΠΑ μετά το χαμηλό σημείο στο οποίο βρέθηκαν κατά την περίοδο της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ.

https://www.youtube.com/watch?v=-ee-z6ciNE8

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This