Διπλή αυτοκτονία στην πρώην έπαυλη Versace

Must Read

Μνήμες από το παρελθόν ξύπνησαν στην πρώην έπαυλη Versace, η οποία λειτουργεί πια ως ξενοδοχείο, όταν δύο άντρες βρέθηκαν νεκροί σε σουίτα του, 24 χρόνια από τη μέρα που ο Τζάνι Βερσάτσε δολοφονήθηκε στην εξώπορτα της παραθαλάσσιας βίλας του.

Οι σοροί των θυμάτων ανακαλύφθηκαν από τις καμαριέρες το απόγευμα της 14ης Ιουλίου στο πολυτελές Villa Casa Casuarina Hotel στο Μαϊάμι Μπιτς, παραμονή της θλιβερής επετείου από τον θάνατο του ιδρυτή του ιταλικού οίκου μόδας. Από την προκαταρκτική έρευνα κατέστη ξεκάθαρο ότι πρόκειται για διπλή αυτοκτονία, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας Ερνέστο Ροντρίγκεζ. Θύματα ήταν ο 31χρονος Ανταμ Ράσαπ από το Νιου Τζέρσι και ο 30χρονος Αλεξάντερ Γκρος από την Πενσιλβανία.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της αυτοκτονίας, ούτε αν η επερχόμενη επέτειος της δολοφονίας του Τζάνι Βερσάτσε έπαιξε κάποιον ρόλο στην τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο ξενοδοχείο. Ο Ιταλός σχεδιαστής είχε πέσει νεκρός σε ηλικία 50 ετών από τις σφαίρες του 27χρονου Αντριου Κιουνάναν, πρώην εκδιδόμενου άντρα και serial killer στα σκαλοπάτια της έπαυλης στις 15 Ιουλίου του 1997. Οκτώ ημέρες μετά, ο Κιουνάν, ο οποίος καταζητούνταν για τις δολοφονίες τεσσάρων ακόμη γκέι, αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τον Βερσάτσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This