Κύπρος: Κουκουλοφόροι διαδηλωτές τα έκαναν λίμπα στα γραφεία του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ! (video)

Έβαλαν φωτιές και έκαψαν αυτοκίνητα, ενώ επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο

Must Read

Σε… ζωντανή μετάδοση ανακοινώθηκε η εισβολή κουκουλοφόρων στα γραφεία του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, του μεγαλύτερου ομίλου μέσων μαζικής ενημέρωσης στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια της οποία προκλήθηκαν εκτεταμένες καταστροφές και σημαντικές υλικές ζημιές 

Όπως αναφέρεται στον ιστότοπο sigmalive.com, μέλος του ομίλου, «οι τραμπούκοι, κουκουλοφόροι, αφού ολοκλήρωσαν την διαμαρτυρία τους στο Προεδρικό, οδηγήθηκαν προς το Συγκρότημά μας όπου προκάλεσαν ζημιές. Δεκάδες συνάδελφοί μας, οι οποίοι εργάζονταν εκείνη την ώρα, δέχθηκαν άνανδρη επίθεση από τον όχλο που εισχώρησαν μέσα στο Συγκρότημά μας. Προκάλεσαν ζημιές τόσο στον προαύλιο χώρο και σε οχήματα συναδέλφων, αλλά και του σταθμού. Ζημιές επίσης προκλήθηκαν και στην είσοδο του Συγκροτήματός μας. Η Αστυνομία έφθασε στον χώρο προσπαθώντας να προφυλάξει τους συναδέλφους. Ουδείς μπορεί να μας φιμώσει. Το Συγκρότημα ΔΙΑΣ είναι εδώ».

  • Δείτε την αντίδραση σοκαρισμένου δημοσιογράφου του ομίλου, την ώρα της εισβολής:

Το «ντου» Συγκρότημα ΔΙΑΣ έλαβε χώρα μετά από την πορεία διαμαρτυρίας διαδηλωτών κατά των μέτρων για τον κορωνοϊό και τον εμβολιασμό, όπου αρχικά σημειώθηκε ένταση έξω από το προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία. Κατά την επίθεση χρησιμοποιήθηκαν κροτίδες, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά στην είσοδο του κτιρίου και να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές τόσο στο εσωτερικό του, όσο και στα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα απ’ έξω. Πολλοί, δε, πετούσαν μπουκάλια και πέτρες εναντίον των αστυνομικών που βρίσκονταν εκεί για να τους αποτρέψουν.

Οι διαδηλωτές εισέβαλαν αρχικά στον προαύλιο χώρο του συγκροτήματος, ενώ, κατόπιν, κατευθύνθηκαν εντός του συγκροτήματος, την ώρα, μάλιστα, που ήταν σε εξέλιξη η μετάδοση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

  • Δείτε πλάνα από το σημείο:

  • Δείτε πλάνα από την πορεία την ώρα που περνά έξω από το «ΔΙΑΣ»:

*πηγή φωτό / video: philenews.com

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This