Κούραση, ή αρρώστια; Αναρωτιούνται στην Τουρκία για τον Ερντογάν (video)

Τα φιλοκυβερνητικά τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν την κούραση...

Must Read

Τι γίνεται τελικά με τον Ταγίπ Ερντογάν; Είναι τόσο κουρασμένος που δεν μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά ακόμα και κατά τη διάρκεια μηνύματός του; Ή μήπως τα όσα λένε στην Τουρκία περί σοβαρών προβλημάτων υγείας έχουν βάση;

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε… σαν αστραπή, ο Τούρκος Πρόεδρος την ώρα που απευθύνει μήνυμα μετά την επιστροφή του από τα κατεχόμενα φαίνεται σαν να μην αντέχει και κλείνει τα μάτια του!

 

Τα φιλοκυβερνητικά τουρκικά ΜΜΕ υποστήριξαν ότι η κούραση ευθύνεται γι’ αυτή την εικόνα και κατακεραύνωσαν το Anadolu που δεν μόνταρε το βίντεο και το άφησε να παίξει έτσι.

«Η μετάδοση αυτών των εικόνων είναι πραγματικό ρεζίλι. Θα καταλάβαινα αν ήταν ζωντανή μετάδοση. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Αλλά γυρίστηκε και μετά μονταρίστηκε. Το να δείχνεται μία τέτοια κατάσταση σε ένα βίντεο είναι πολύ, πολύ κακό. Αυτό δείχνει σαφώς ότι κάποιος πολύ κοντά στον πρόεδρο προσπαθεί να τον φέρει σε δύσκολη κατάσταση, προσπαθώντας να τον κάνει να φαίνεται αδύναμος. Αυτό είναι απαράδεκτο. Νομίζω ότι είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας», έγραψε χαρακτηριστικά η Habertürk.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This