Τετάρτη 28/7/2021

Η έκρηξη των κρουσμάτων και το μήνυμα για αυτοπεριορισμό, άδειασε τα σούπερ μάρκετ στη Βρετανία!

Γνωστή στη Βρετανία αλυσίδα σούπερ μάρκετ ανέστειλε τη λειτουργία καταστημάτων της λόγω έλλειψης προσωπικού!

Με περισσότερα από 44 χιλιάδες κρούσματα χθες, οι Βρετανοί βρίσκονται σε σοκ, μετά και το sms που στέλνει η κυβέρνηση, συστήνοντας αυτοπεριορισμό!

Άδεια τα ράφια των σούπερ μάρκετ, καθώς ο αυτοπεριορισμός των 10 ημερών επηρεάζει και τον αριθμό των εργαζομένων στον τομέα των τροφίμων. Έτσι ο ανεφοδιασμός έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολος και δεν προλαβαίνουν να γεμίζουν τα άδεια ράφια!

O Άντριου Όπι, στέλεχος της Ομοσπονδίας Βρετανών Λιανεμπόρων δήλωσε: «Αυτή η pingdemic οξύνει την πίεση στους εμπόρους να διατηρήσουν τις ώρες λειτουργίας τους και να ανεφοδιάζονται. Η κυβέρνηση πρέπει να δράσει άμεσα».

Η πλειοψηφία των αλυσίδων σούπερ μάρκετ, η ένωση παραγωγών κρέατος και εταιρείες μεταφορών καταγγέλλουν την έλλειψη εργατικών χεριών, καθώς μέρος των εργαζομένων τους αναγκάστηκε να μπει σε καραντίνα. Μάλιστα η γνωστή στη Βρετανία αλυσίδα σούπερ μάρκετ Iceland, ανέστειλε τη λειτουργία ορισμένων καταστημάτων της λόγω έλλειψης προσωπικού!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ