Άφαντος ο ισλαμιστής που μαχαίρωσε γυναίκα επειδή φορούσε μπλούζα «Charlie Hebdo» (video)

H γυναίκα είχε διαφύγει από την Τουρκία επειδή υφίσταντο διώξεις

Must Read

Νέα υπόθεση πιθανής τρομοκρατικής επίθεσης στην Βρετανία, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης μάλιστα στο Speakers Corner του Hyde Park του Λονδίνου.

Θύμα, μία 39χρονη γυναίκα, η οποία φορούσε μπλουζάκι του γνωστού γαλλικού περιοδικού Charlie Hebdo, το οποίο είχε βρεθεί στο στόχαστρο ισλαμιστών τρομοκρατών. Σε τρομοκρατική επίθεση μάλιστα στα γραφεία του περιοδικού στο Παρίσι, στις 7 Ιανουαρίου του 2015 είχαν χάσει τη ζωή τους δέκα δημοσιογράφοι και σκιτσογράφοι του περιοδικού, καθώς και δύο αστυνομικοί.

Οι βρετανικές αρχές πιστεύουν ότι η γυναίκα μαχαιρώθηκε από φανατικό ισλαμιστή ο οποίος την εντόπισε και της επιτέθηκε. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, το θύμα έχει αναγνωριστεί. Πρόκειται για γυναίκα που κατάγεται από την Τουρκία και είχε διαφύγει στη Μεγάλη Βρετανία για να γλιτώσει από τις διώξεις που υφίστατο, επειδή άλλαξε θρήσκευμα από μουσουλμάνα σε Χριστιανή. Η ίδια φέρεται να κηρύττει το Χριστιανισμό και να ασκεί με κάθε ευκαιρία έντονη κριτική στο Ισλάμ ως θρησκεία μίσους. Στις 25 Οκτωβρίου του 2020 φέρεται να είχε δεχθεί και πάλι επίθεση από Ισλαμιστή, ο οποίος την κτύπησε και την άφησε αναίσθητη.

Η Αστυνομία του Λονδίνου σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Γνωρίζουμε ότι σ’ αυτήν την επίθεση υπήρξε ένας πολύ μεγάλος αριθμός μαρτύρων, πολλοί από τους οποίους έχουν ήδη καλύψει το περιστατικό με τα κινητά τους τηλέφωνα. Θα ζητούσα, εάν δεν το έχουν ήδη πράξει, να επικοινωνήσουν με την αστυνομία ».

Στο σημείο του περιστατικού βρέθηκε το μαχαίρι της επίθεσης, ενώ ο δράστης εξακολουθεί να αναζητείται από την Αστυνομία.

https://www.youtube.com/watch?v=4WWqcsPVOdI

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Απόλυτος κυρίαρχος με ποσοστά… δικτάτορα!

Η Δύση τις ονόμασε εκλογές-παρωδία, όπου ένας «αδύναμος, ανασφαλής Πούτιν» επιθυμεί τα τεράστια ποσοστά αποδοχής, αλλά κυνικά φροντίζει να...

More Articles Like This