Συνελήφθη γνωστός Βέλγος ηθοποιός για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Η έρευνα ενός Ολλανδού δημοσιογράφου οδήγησε στη σύλληψη του ηθοποιού

Must Read

Ένας Βέλγος ηθοποιός ο οποίος έχει εμφανιστεί σε παιδικά προγράμματα και ταινίες, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο έρευνας για κακοποίηση ανηλίκων.

Η δικαιοσύνη έφτασε στα ίχνη του 51χρονου υπόπτου έπειτα από έρευνα Ολλανδού δημοσιογράφου, σε συνεργασία με τη φλαμανδική εφημερίδα Het Laatste Nieuws, αναφέρει το rtl.

Σε συνέντευξη που κατέγραψε ο δημοσιογράφος με κρυφή κάμερα, ο ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικα αγόρια (14-15 ετών), μίλησε επίσης για τις φαντασιώσεις του για πολύ μικρότερα παιδιά, ενώ αποδέχτηκε υποτιθέμενη πρόσκληση σύμφωνα με την οποία θα συναντούσε ανήλικο σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Ωστόσο, ο ύποπτος αρνείται τα γεγονότα στην αστυνομία.

Ο εν λόγω Φλαμανδός ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε δεκάδες παραγωγές τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στο πλαίσιο έρευνας για υποψίες για κακοποίηση παιδιών που ξεκίνησε η εισαγγελία της Αμβέρσας έπειτα από πολύμηνη έρευνα της Het Laatste Nieuws.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του κατά την οποία κατασχέθηκε υλικό και εξοπλισμός υπολογιστή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This