Νέες αποκαλύψεις: Ο Πρίγκηπας Αντριου είχε αδυναμία στο μασάζ από Ρωσίδες

Must Read

Μπορεί ακόμη και ο Βρετανός Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον να συντάσσεται με τη γραμμή του Παλατιού για το θέμα του Πρίγκηπα Αντριου και την εμπλοκή του στα ροζ και όχι μόνο σκάνδαλα στην «υπόθεση Τζέφρι Έπσταϊν», αλλά οι αποκαλύψεις σε βάρος του γαλαζοαίματου Πρίγκηπα δεν έχουν τέλος.

Σειρά τώρα πήρε το περιοδικό New Republic που ισχυρίζεται ότι ο Αντριου φέρεται να απολάμβανε μασάζ ποδιών από δύο νεαρές Ρωσίδες.

Το περιστατικό, που έρχεται στο φως στον απόηχο της πρόσφατης δημοσιοποίησης βίντεο που δείχνει τον πρίγκιπα Άντριου στην κατοικία του χρηματιστή στη Νέα Υόρκη να αποχαιρετά χαμογελώντας μια γυναίκα στο κατώφλι, καταγράφεται σε email που αντήλλαξαν ένας Ρώσος συγγραφέας και ένας Αμερικανός ατζέντης.
Στα email μεταξύ του Μορόζοφ και του Μπρόκμαν με ημερομηνία 12 Σεπτεμβρίου 2013 ο Αμερικανός λογοτεχνικός ατζέντης περιγράφει ένα περιστατικό, όταν επισκέφθηκε τον Έπσταϊν στην έπαυλή του στο Μανχάταν κι έπεσε πάνω στον πρίγκιπα Άντριου.

«Την τελευταία φορά που επισκέφθηκα το σπίτι του, τον βρήκα με φόρμα και έναν Βρετανό με κοστούμι και τιράντες να απολαμβάνουν μασάζ ποδιών από δύο καλοντυμένες Ρωσίδες. Αφού με ρώτησε σχετικά με την κυβερνοασφάλεια ο Βρετανός, ονόματι Άντι, άρχισε να σχολιάζει για τις σουηδικές Αρχές και τις κατηγορίες κατά του Τζούλιαν Ασάνζ».. Ο Μπρόκμαν υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας Άντριου διαμαρτυρήθηκε για την αντιμετώπιση που έχει από τα ΜΜΕ. Όπως είπε ο πρίγκιπας ανέφερε: «Στο Μονακό ο Αλβέρτος εργάζεται 12 ώρες την ημέρα, άλλα όταν βγαίνει έξω στις 9 το βράδυ κάνει ό,τι θέλει και ουδείς ασχολείται. Αλλά αν το κάνω εγώ, έχω άσχημα μπλεξίματα». Σ’ εκείνο το σημείο ο Μπρόκμαν πρόσθεσε. «Τότε συνειδητοποίησα ότι ο άνδρας που απολάμβανε το μασάζ της Ιρίνα ήταν η Αυτού Υψηλότης, Πρίγκιπας Άντριου, Δούκας της Υόρκης».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This