Καθολικός ιερέας ανάγκασε 9χρονο αγόρι σε… στοματική επαφή μέσα σε ναό

Καταγγέλλεται ότι η καθολική Αρχιεπισκοπή της Νέας Υόρκης γνώριζε...

Must Read

Μήνυση σε βάρος συνταξιούχου καθολικού ιερέα που υπήρξε δημοτικός σύμβουλος της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ιερέας εξανάγκασε εννιάχρονο αγόρι να του κάνει στοματικό σεξ μέσα σε εκκλησία τη δεκαετία του ’70.

Οπως αποκαλύπτει η «New York Post», η μήνυση που κατατέθηκε σε δικαστήριο του Μπρονξ αναφέρει ότι ο Λούις Τζιγκάντε τέλεσε την αποτρόπαια πράξη την εποχή που ήταν ιερέας στον Καθολικό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο Μπρονξ.

Μάλιστα, ο βιασμός του αγοριού φέρεται ότι συνέβη εντός της εκκλησίας κατά τη διάρκεια μαθήματος για τη μελέτη της Βίβλου. Καταγγέλλεται δε ότι η καθολική Αρχιεπισκοπή της Νέας Υόρκης, αλλά και η Εκκλησία τους Αγίου Αθανασίου «γνώριζαν ή θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι ο πάτερ Τζιγκάντε κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά ή/και είχε την ροπή να το πράξει».

Ο Τζιγκάντε, ο οποίος είναι αδερφός του τοπικού αρχηγού της μαφίας Βίνσεντ «Το πιγούνι» Τζιγκάντε, εκτός από την εκκλησία έκανε και καριέρα στην πολιτική, διατελώντας δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This